http://www.grupfoni.com/Ankara/selay...e-ter-onleyici
Printable View
vallahi arkadaşlar bende aynı sorundan şikayetçiyim ellerim çok terliyor tereson dediğiniz ürün bende bi işe yaramadı niye derseniz aşırı terleme varsa tereson etkili olmuyor ancak çk bi terlmeniz yoksa işe yarar.Bi doktor buldum göztepe şafak hastanesinde adam 15 dk lık bi operasyonla koltuk altından giriyor el ve koltukaltı terlemeniz varsa ter bezlerinize klips takıyor terleme sorununuz bitmiş oluyor.Tabi bazı kişilerde refleks terleme meydana çıkıyormuş sırtta göbekte artabiliyormuş terlemeniz
Farzet ki öğrendin ter bezlerin çok çalışıyo gideceğin yer yine doktor yani şu konulara bi ayar verin aga artık :)
bu malzemelerin temel bileşiği Aluminum Chloride,ben de maximi geçen yaz kullanmıştım,koltukaltı için.İlk başta her gece yatmadan kullandım sonra 3 gün de bir sonra hafta bir kullandım.Gerçekten etkili ama alerjik olaylara kızarıklara fln dikkat etmek lazım almadan önce.
Arkadaşım herhangi bir ilaç kullanıyormusun sen? Prozac,atarax,paxil vb. psikolojik tedavilerde kullanılan ilaçlardan.
şayet hayır ise doktora git acil. burada hiçbirimiz doktor değiliz ıslak ıslak dolanmaya değmez.
bu arada dipnot erkekler kadınlardan daha fazla terler. Bu otonom bir hareket. eskiden erkekler avlandıkları için avı yakalarsa kaysın diye erkek vücudu kadınlara oranla fazla terler belki psikolojik olarak sürekli birşeyleri tehdit olarak algılıyorsun ya da bilinçaltı bir durum söz konusu.
uzun lafın kısası DOKTOR'a git acil
Güzel bi hort yapıyorum konuyaa :) :)
Ağalar bu ter işi bende kendimi bildim bileli var ama son zamanlarda iyice azıttı :) Terleyim sıkıntı değil ama koltuk altı ıslaklığından insan içine çıkamaz oldum.. Giydiğim hersey anında sırılsıklam (koltuk altı için konuşuyorum) Doktora gittim endokrinoloji bölümüne tüm değerler normal çıktı..Hormonel herhangi bi sıkıntı yok dedi doktor..
Bu maxim yada dricloru bu zamana kadar hala kullanan var mı ? Etkisi aynı şekilde devam ediyor mu ? Eczaneye sordum driclor 75ml 70TL dediler maxim ecza deposunda yokmuş.
Kol altı terlemesi için bundan kullanıyorsun, sıkıntın kalmıyor.
2.5 senedir kullanıyorum 3haftada bir şeklinde.
MAXIM | Maxim Roll-on
bu site güvenli midir kart no falan vericez *****
Sayın low hala daha kullanıp sıkıntı yok diyosan hemen sipariş geçiçem..Site güvenilir demişsin ama tekrardan teyit edelim :D
Verdim valla spariş yav kaç günde gelir ki bulamadım sözleşmede
Tereson kullanıyorum uzun zamandır çok etkili tavsiye ederim
3kere aldım ordan
Aynı gün kargoya veriyorlar 1gunde geliyor
şu kafadan terlemeyede bir çözüm bulsalar... bıktım şıpır şıpır damlatmaktan. o değil ıslak saçla dolanıyorum ortalıkta ne gribim bitiyor ne nezlem arkadaş :(
Benim büyük ölçü de gitti bu sorunum. İlaç vs hiç bir şey kullanmadım. Sadece çok stresli ve acele ettiğim zamanlarda fazla terleme oluyor bi de acı yiyince. :D Onları da normal karşılıyorum artık. :)
El terlemesine ne yapılabilir :)
Sağolasın siparişi geçtim bakalım..İnş yararını görürüm bıktım usandım artık :(
Stres,sıkıntı,heyecan yaptığında illa ki olur ama benimki artık öyle böyle değil hele ince keten gömlek falan giyeyim omuzuma kadar cıkıyodu ıslaklık :ofk: Wc'lerdeki el kurutma makinalarından Allah razı olsun :D Kışında kar yağsın üşüyeyim ama koltuk altı ter,ıslak :)
Evvett roll-on dün sabah kargoyla geldi akşamına yatmadan önce sürdüm ve bugünkü o bunaltıcı sıcakta,koşturmada hiç mi ter olmaz arkadaş :D :D Az daha sevinçten havaya uçacaktım :D :D İnşallah bi yan etki göstermeden böyle sıkıntısızca devam eder :D
Allah hepinizden razı olsun..Büyük bi dertten kurtuldum :D