haluk abi cumartesi sabah 9-10 gibi bana alo de. geçen seferki gibi sana bi paket daha hazırlarım :D
Printable View
haluk abi cumartesi sabah 9-10 gibi bana alo de. geçen seferki gibi sana bi paket daha hazırlarım :D
makat o paketten banada yolla yanında sıyah salvarda olsun :D
Melii gel böyle ara sıra kafayı kırıp :) is güç cok yogun cok ilgilenemedik ama Yine de guzel vakit geçirdik baskan ;) şapkalar icinde tekrar teşekkürler kanka her zaman bekleriz
baş tacı herkesi evimde ağırlamaya hazırım her zaman elimizden geldikçe ilgilenip gezdiririz :)
melii bro çok eğlenceli adamsın :D sulama kanalına atsaydık tam olacaktı ama neyse zor yırttın :) bu arada bır dahakıne benım yavru ceylanın kardesını getır rollenelım :D
şalvar ayarlada merter mc. te bir iki poz fotograf çektireyim :)
acısı ayrı;) bilader deneli olsun şalgam otobüse ver işte, ben havale yapim sana
şalvar 2 tane olsun lacivert ve gri :) altınada yumurta topuk davulcu ayakkabısı aldımmı yeşil kunduradan :) ver elini tahsilata:)
umut çift sarılı yumurta göndersin kirvem diyor benim oglan :)
benim arabanın yedek su deposunu yerine oturttugun için bende sana teşekkür ederim :D
her zaman yavrum bakalım yıne kendımızı ayarlarsak yıne gelıcegız :)
kardesımsın :)
saolasın kardesım hayatımız eglence olmus bakalım nasıp kısmet meselesı arabayla gelmek :)
her zaman elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calıstım :)