Tesla Roadstar?
Şimdi bi kontrol ettim, eminim. :)
Printable View
Tesla Roadstar?
Şimdi bi kontrol ettim, eminim. :)
google in programı goggles ;)
oho sayılmazki öyle :D:D:D
telefondan girmiyorum telefona ama o programı bi indiriyim işe yarar,pc de ki programlar kesilmiş fotoları bulmuyo en azından benim denediklerim bulmadı
ewt tesla roads
http://www.flashki.it/foto/1182464465_Tesla-car_20.jpg
ahahah hile hurdacı adam nası bellı oluyo ama nası aldım kokuyu yapamasa bıle denemıs olmamış :hahaha: bende telefondan gırmıyorumkı cep telefonu goruntuyu kamerasından alıyor bu program sunun ıcın, bır yere gezmeye gıttın bı anıt gordun fakat bılmıyorsun programı acıosun cep telın kamerası acılıyor onun fotosunu cekıosun, program tarıyor sana soluyor. bende cep telefonunu monıtore tutarak koyulan resmı cekıyorum tarıyor soyluyor :icon_tup:
cem başkan sınava şifre karıştı :D
dün gece kitleyen bi tane vardı o noktada dayanamadım aradım ama bulamadım yatıp uyuyacam onu da yapamıyorum vize haftası bi de tam :D
wm da da olsaymış o uygulama güzelmiş ama yok,android e geçmek şart oldu da neyse..
walla benim sucum yok ben debugger lık yaptım senelerdır oynadıgım mmorpg lerdede aynı seyı cok yaptım hep bır bug bulup soyledım fazla somurmedım buldum 1-2 denedım bankamı fln doldurdum sonra soyledım odul verıp vermıyeceklerı mechul cunki :D game masterların listesindeydim hep cok denk gelıyor bana neyapayım. bi ara nitto vardi drag yarısı shockwave onu cok kotu patlatmıstım ısteyen olursa sonra anlatırım uzun uzun oyunu durdurdular bır ara benım yuzumden ;)
Swift 10 krk
swift dicem hile yapıyosun dicekler :)
suzuki swift
zwift....10 krktr
Allah sizi kahretmesin. Doğru...
:D