Yorum yapmicam diyorum ama gece gece tuylerim diken diken oldu . insan taklidi yap biraz oc kahpe... Tovbe tovbe....
Printable View
Yorum yapmicam diyorum ama gece gece tuylerim diken diken oldu . insan taklidi yap biraz oc kahpe... Tovbe tovbe....
Şiddeti tetiklio bu tip videolar, ben böceği ezmem düşünürüm candır die. Gelde bu şerefsizi katletme, bunu doğrasalar kılım kıpırdamaz valla..
mıdem kalktı yemın edıyorum 21kısı begenmıs abıcım bu vıdeoyu bu nasıl ıs ya
ya varya kanım çekildi resmen ne denerki abi küfür bunun için şeref arz eder ALLAH BELASINI VERSİN
zenciye verecen bunu mike mike öldürecek
Hocam paylasmayin soyle seyleri, gece gece huzurumuz kacti ya.
gece gece ağzımı bozmiyim diyorumda bu f.hişeyi taksimin ortasında s..ktirerek öldürteceksin!
kafasında burnout yapmak lazım bununda ama 325 le değil 316 yla ağar ağar ölsün
Yaşlı teyze dedeler gibi konuşmak istemiyorum ama kıyamet alameti bunlar.
Off midem bulandı yaa..Bu nasıl bir faiş...liktir kardesim yaaa....allah belanı versin senin..yorumlarda kedi falan yazıyo baska bi videosumu var yoksa öteki öldürdüğüde kedimi ...behhhhhhh kötü oldum
allah binbir türlü belasını versin inşallah... bunun vebalini burda ödemese bile öbür tarafta çekceği azabı düşünemiyorum beter olsun.
Allah sonumuzu hayır etsin bu nasıl bişeydir ya
WTF...
ya ne iğrenç videolar izledim kafa kesmeler ameliyatlar vs...
ama buna dayanamadım kapattım...ne denirki nasıl bi vicdansızlıktır ya...
kenef karı...bir canlıya böyle kıyılırmı..bu insan silüetinde ne oldukları belli olmayan,anası bir babası 1000 olan,varlıklara deprem tusunami falan hepsi az..yüce rabbim cezalarını bu dünyada veriyo ama nerde bu gavurlarda anlıyacak beyin..mevlam hak ettiği cezayı bu dünyada misli ile verir inşallah,öteki tarafın gazabını bin misli yapar inşallah..
Abi ne diyeyim ben şimdi Allah bin belanı versin senin ne istiyosun zararsız hayvandan amk karısı kaldırın abi koymayın şöyle videoları daha küçüklerde var bu forumda
İzleyemedim :/ Nasıl Bişeydir O Yaa
ya bunlar zaten vebalden ne anlar dınsız bunların alayı cehennemın yedı kat dıbınde yanacaklar
Arkadaşlar bu tip insanlar var ne yazıkki hasta ruhlu sadist insanlar bunlar bunu yaparken zevk alıyorlar.
Seni anan doğurmamış ki, bildiğin sıçmış.