discoverylerin içi çok geniş ve ferah geldi bana ama sanırım ben tahoe alıcam :) sen benden önce range alırsan bol bol konuşuruz zaten nasıl diye...
rahvan gitsine katılıyorum, bir kere geliyoruz hayata biraz keyfimize göre hareket edebilmeliyiz...
Printable View
discoverylerin içi çok geniş ve ferah geldi bana ama sanırım ben tahoe alıcam :) sen benden önce range alırsan bol bol konuşuruz zaten nasıl diye...
rahvan gitsine katılıyorum, bir kere geliyoruz hayata biraz keyfimize göre hareket edebilmeliyiz...
benim favorimde bu ,, siteden bi akadaşımızın aracı
1991 Chevrolet Silverado Silverado 33.333 USD Sahibinden satılık ikinci el
tahoe ler başkadır:icon_tup:
artısı eksısı her ne olursa olsun akaryakıt sıkıntınız yoksa ölmeden önce alınması gereken bı arac.. ıns duzgun kalbınıze gore bısey bulursnuz
izmirde olsan bindirirdim kuzenimde var.acıkcası keyif almasına ragmen cok pişman tuplu olmasına ragmen inanılmaz fazla yakıo arac.ben olsam hayatta el surmem dizel spec devam.
izmir-bursa ordan bi uludag sonra tekrar bursa-izmir yaptı yaktıgı tup 500 tl :D.abim bursaya gidip geldi volvo s40 gidiş donus 90 tl :D.tercih sizin artık dha ne diim :D
biz 99 cherokee almıştık 1 hafta sabredebildik geri verdik.. büyük motor geç ısınıyo.. yaktığı lpg yi geçtim benzinde yakıyo.. yol tutuşu berbat fren desen öyle.. yada amerikan işine biz alışamadık.. jeep için söylüyorum bunları tabi diğerini bilmiyorum :)
typhoon almak war :D da silverado iyimiş
babamda 96 sport var beyaz renk.. bahçelievlerde duruyo gündüzleri belki görmüşsünüzdür.. çok keyifli bi araç kesinlikle tavsiye ederim.. satmayı düşünüyodu bu aralar ama bi konuşim :)
Izmir - Bursa 322 km
Bursa - Uludag 35 km
Uludag - Bursa 35 km
Bursa - Izmir 322 km
toplam 714 km bunu kaba bir hesapla 750 km olarak adlandirirsak kmde yaklasik 0,67 lira yakmis demektir. Buda benim bugune kadar yaptigim arastirmalara incelemelere gore cok ustunde bir yakit tuketimi. gerci ben hep olumlu yonden bakiyorum .
volvo icinde ne oldugunu bilmiyorum aracinizin 1.6 1.8 2.0 yada t4 olabilir izmir bursa izmir gidis donusde hic sehir icinde gezmedigini dusunerek 90 lira ile kmde 0,13 lira yaktigi ortaya cikiyor.
bursa icin benim 2009 model mitsubishi lancer 1.5 otomatik vites aracim ile bugune kadar sehir ici gezmelerini saymazsak ankara - bursa 390 kmde minimum 60 lira lpg tuketimim oluyor. bu uc assagi bes yukari yol hava klima ve molalara bagli olarak 10 lira yukselebiliyor. ayni yolu volvo s60 2.0T ile minimum yine bir depo ile 60-70 liraya gidebiliyorum.
Tahoe Sport çok güzel bir suv,hala karizmatik bir araç ayrıca temizini bulursanız alın keyfine bakın derim.Alternatif olarakta Ford Explorer V8 bakabilirsiniz,illa Amerikan olacaksa.
2000 Ford Explorer Explorer 28.500 TL Galeriden satılık ikinci el
evet bendede explorer vardı daha yeni sattım cidden cok zevkli araclar hem sehir icine daha uygun,üstelik ford oldugu icin parca sorunuda yok, amerikada sahin gibi...
Bizde var 98 model, tartarini marka lpg var uzerinde. Sehir ici 50 krs yakiyor. Ama bazen titreme vs yapiyor. 2-3 ayda bir ayar istiyor. Oyle cok konforlu bir aracta degil acikcasi :) Manevrasi falan kolay ama uzun bir gunde cok yoruyor. Kronik problemleri direksiyon kutusu onemlidir. Onun disinda parcalari kolay bulunuyor ve fiyatlari uygun. 2 hafta falan sonra ufak tefek projelere basliyoruz kismetse. Ondan once bir turlayabiliriz eger isterseniz.
fbi aracı güzeldir ama lpg ile bile 0.7 0.9 arası yakar :):)
typhoon olur bak
hem daha ufak hem daha hızlı