tatlı su midyeleri için herkes filtre diyor ama bence cok gereksiz. balık konusunda da eyüpde bi üretimhane var, doğrudan satış. sahibinden de ilanlarıda var. orayı tavsiye ediyorum. fiyatlar cok uygun. damızlık yunus 15 lira.
Printable View
evet ilanlarını gordum ama bu izmirdekinde çok güzel balıklar var
tatlı su midyesi bana çok mantıklı geliyor bence az balıklı bir akvaryumda dış filitre temizlik tarih aralıklarına yardımcı olur gibi geldi :)
şu akvarumun ledlerine 1-2 ekleme yapıym artık almam lazım bi cins :D
baktıkça kafam karışıyor
benimde 2 tankim var.büyük olanda 3 pengasus , 3 yilan baliği ( 2 cins , isimleri tam bilmiyorum ) ve vatoz. küçük tankimdada lepisteslerim.yavrular filan renkli baya,yakinda canli bitki düşünüyorum.
valla iyi olur bende zaten şurda 1 haftaya akvaryumu anca balık koymaya hazır hale getirirm led şerit almam lazım :D
Koyacak yer bulumadığım, kusturmaktan bıktığım yunus yavrularım ve damızlıkları var. Uygun fiyatlara Analı babalı çocuklu satılıktır.
Düşünenlere... :)
bende bi 20 tane yunus yavruyken düzgün ırk almıştım alayı erkek çıktı 1 yaşını geçtiler spectrum life -ve tetra yemle besleniyorlar çok şükür hepsi sağlıklıda fakat kavga gürültü çok olmaya başladı akvaryumda psikolojileri bozulacak 1 yaşında düzgün ırk dişi yunus lazım erkek le takas ta olur.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[QUOTE=54th540;6427488]bende bi 20 tane yunus yavruyken düzgün ırk almıştım alayı erkek çıktı 1 yaşını geçtiler spectrum life -ve tetra yemle besleniyorlar çok şükür hepsi sağlıklıda fakat kavga gürültü çok olmaya başladı akvaryumda psikolojileri bozulacak 1 yaşında düzgün ırk dişi yunus lazım erkek le takas ta olur.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
120 litre akvaryum içinde 1 erkek lepistes 3 japon 1 senegal bişiri 1 vatoz ve 25-30 kadar elme salyangozu
30 litre 7 lepistes 2 karides
bende ufak bı akvaryum var satıcam ısteyen olursa pm atsın
bu akşam digiturk nat geo wild te saat 19:00 da akvaryum dünyası diye bir program var. akvaryum sahipleri ve meraklıları mutlaka izleyin.
sürekli takip ediyorum adamlar feci imkan var
balık seçerken mercan seçerken gezdikleri yerleri türkiyede kuramassın yani o derece :D tatlı su ve tuzlu su farketmiyor :D
bu programı izlemek = moral bozukluğu başka birşey değil :hahaha:
Custom Made Aquariums - Large Commercial and Home Aquarium Designs - Acrylic Reef Aquariums - Artificial Coral Collection - Cabinetry - Aquarium Store Florida Miami
yapan firma bu milyonluk ciddi projeleri var yaptıkları
acaba Ankara etimesgut civarında ikamet eden bilgi paylaşımında bulunabilecek arkadaşlar varmıdır
180 LT tankımda Saulosi Coral red,Demasoni,Mpanga besliyorum.