#227 hahahahahaha :D
Printable View
#227 hahahahahaha :D
Adamin teki bir gun bir cin lokantasina gider ve bir PEKIN ORDEGI siparis verir ve garsonu ozellikle uyarir;
- Bir PEKIN ordegi istiyorum, baska bir yerin ordegini yemem.
Garson peki efendim iletirim mutfaga der ve gider. 20 dk sonra gayet guzel kizarmis bir ordekle doner. Ordegi masaya koyduktan sonra musteri basparmagini ordek poposundan iceri sokar, cikartip koklar ve hisimla garsona doner;
-Ben bir Pekin ordegi istemistim, bu Pekin'in en az 100 km disindan der ve ordegi iade eder, yenisini ister.
Garson mahcup olmakla beraber sasirip mutfaga geri doner ve 20 dk sonra baska bir ordekle geri gelir. Adam yine basparmagi ile tahlil yapip koklar ve;
- Siz benimle dalga mi geciyorsunuz? Bu ordek Pekin'in 50 km disindan der ve yine ordegi gonderir ancak mutfaga son bir sans verir ve bu sefer gercekten bir Pekin ordegi getirmeletini ister.
Garson sasirir ve mutfaga geri gider, yine 20 dk sonra baska bir ordekle geri doner. Adam yine basparmagini popoya sokar, koklar;
''-Siz adam olmayacaksiniz, bu ordek Pekin'in 5km disindan, neyse bunu kabul ediyorum en azindan Pekin'in varoslarindan bir ordek, bunu yiyecegim'' der.
Garson cok sasirmis bir halde gozleri dolar, pantalonunu indirir, adama poposunu doner ve ekler;
-Beyefendi, size yalvariyorum, ben bir yetimim, annem ile babamin nerde oldugunu bulmama yardimci olun der :D
garsona bak oğlan çıktı :D
Genç güzel ve dul bir bayan Hilton oteline gider.
Resepsiyonda formu doldururken masada bir
tepsi içinde üzerine smokin giydirilmiş bir kurbağa görür.
Merak eder ve sorar:
-Bu nedir? Görevli cevap verir:
-Efendim bunun adı Alfonso dur. Genç güzel ve dul bayanları
tatmin eder der.Kadın odasına çıkar fakat merak eder.
Acaba nasıl tatmin ediyor diye ve resepsiyona telefon açar.
Alfonso ile bir şişe şarap ister.Adam tepsi ile Alfonso yu getirir ve
çıkar gider.Kadın kurbağaya bakar ama kurbağada tık yok.
Soyunur yine tık yok. Uzun zaman uğraşır ama kurbağa hiç istifini bozmaz.
Kadın dayanamaz ve resepsiyona telefon açar. Görevliye durumu anlatır.
Adam der ki efendim yanlışınız var Alfonso özel eğitimlidir der.Kadın da adamı odasına
çağırarak durumu görmesini ister.Görevli odaya çıkar.Bir Alfonsoya birde çıplak kadına bakar ve der ki:
-Oğlum Alfonso sana 100 üncü ve son kez gösteriyorum der ve kadına ..
urfalı kamyoncu uzun yolda giderken birden radyosunda anons belirir dikkat dikkat şu şu mevkilerde uzaylılar görülmüştür cok tehlikelidirler nazik davranmayanları öldürüyorlar o mevkide bizim urfalı kamyoncunun mevkisidir ufak su dökmek için durur bir süre sonra o esnada çalılıklardan cıtırtıduyar ve radyodaki anons aklına gelir ve seslenir nazik olacak ya urfaliyem kamyon söföriyem sizinle tanısmak isterem ses yo kcıtırdı devam korkulu bir sesle urrfalıyem kamyon şöförüyem sizinle tanısmak isteremmm ses yok cıtırdı devam tekrarlar urfalıyem sizinle tanısmak isterem diğer tarafta darlanan çalılardan bir ses gelir diyarbakirliyem tır söföriyem sıciyem
Adamın evine bir kedi dadanmış. Bir gün adam kediyi almış,ormanlık bir yere götürüp bırakmış. Sonra eve gelmiş.
Biraz sonra kedi çıka gelmiş. Adam tekrar denemiş.
Fakat sonuç aynı.En son kediyi çok uzak ve yolları karışık bir yere bırakmış.
Eve dönerken yolu karıştırmış.
Aramış aramış yolu bulamamış. Evi telefonla aramış:
- Hatun, kedi geldi mi?
- Evet geldi.
- O şerefsiz kediye söyle; gelsin beni alsın!!! :hahaha: :hahaha:
alicanla babası bigün yolda yuruyolarmıs alican çiftlesen köpekleri görmüş ve babasına sormuş
-"baba o kopekler napıyo"
+"şakalaşıyolar oğlum"
-"şaka maka iyi kikiyo :D :D
devamı yokmu yaw
Fadime bi gün kendi evinde camları siliyormuş, Ev 4. katta olduğundan fadimenin başı dönmüş dengesini kaybedip 4. kattan aşağı düşmüş, şanslıymışki aşağıdaki çöp kovasının içine düşmüş ve bayılmış. Tabi evdeki sesleri duyan kocası dursun cama koşmuş bi bakmış fadime düşmüş. o anda yoldan geçen Temel çöpte fadimeyi görmüş, bide yukarı bakmışki dursun camda;
"Ula dursun ha buni nie attun daha bu çok s...lirdi"
affınıza sığınarak :D
Yaşanmış gerçek bir olay fakat, fıkra gibidir, yazayım dedim
Bir gün ingiliz motor ustası Jacob kalp rahatsızlığı geçirir ve ingilterenin en ünlü kalp damar cerrahına gider, Cerrah ameliyat olması gerektiğini söyler, konuşurlar anlaşırlar ve hiçde ucuz olmayan bir rakam ödemek şartıyla ameliyatı başarı ile sonuclanır..
Doktor hastasına kontrol muayenesi yapıp tahlillerini incelerken, Jacob doktora sorar..
Jacob : Bizler motor arızalandıgı zaman onu tamir ediyoruz, parcalarını değiştiriyoruz, sizde biz hastalandıgımız zaman aynını yapıyoruz fakat biz meteliğe kurşun atarken siz yüzlercebin sterlinle oynuyorsunuz der, adaletmi bu sizce doktor bey diye ekler..
Doktor : (gülümseyerek jacob'ın kulağına fısıldar) "G.tün yiyorsa motor çalışırken sok elini içeri bakalım:) "
Doktor mikmiş :D
Ormanlar kralı aslan vezir seçecekmiş?
Bir serçe gelmiş ben bir fili beceririm demiş tamam fili becer vezirim sensin demiş aslan.
Serçe yukarı doğru çıkmış ve bir tane fili görmüş filde o zaman su içiyormuş serçe artık faaliyete geçmiş tam gireceği zaman fil birden osurmuş serçe 10 metre ileriye gitmiş ve serçede tüylerden eser kalmamış,bütün hayvanlar gülmeye başlamış
Serçe: Ne gülüyorsunuz lan,soyunmadanmı yapıcam sandınız. :)
doktor king yapmış.
Birgün bir uçakta Fransız Alman ve Temel uçuyormuş Fransız demişki benim annem bir *rospuydu der demez kendi uçaktan atmış almanda aynı şekilde benim annem bir *rospuydu der ve kendini aşağı atar temel ise ula benim bu kadar *rospu çocugu ıcınde ne işim var der ve kendini aşagı atar :)