Temel, yıllar sonra kavustuğu elden düşme Murat 124 arabasıyla yolculuk yaparken bir anda araba arıza yapar. Yolun kenarına çeker. Motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanına yanaşır:
- Hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim seni ilk tamirciye kadar der.
Çok sevinir Temel bu teklife. Hemen Murat 124'ü kalınca bir halatla Ferrari'nin arkasına bağlarlar. Ferrari'nin sahibi genç uyarır:
- Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam; sen selektör yapar beni uyarırsın!
Temel "Tamam!" der ve yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60,80, 100... derken, Murat 124 arkadan selektör yapar; Ferrari durumu hatırlar ve yavaşlar. Bir süre sonra Ferrari tekrar gaza basar, 70, 80,100... Murat 124 tekrar hatırlatır; Ferrari yavaşlar. Yollarına böyle devam ederlerken bir Lamborghini Ferrari'ye yaklaşır ve:
- Kapışalım mı? der. Ferrari yanıtlar:
- Nesine?
Lamborghini:
- 340 km. otedeki benzinlige ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur.
Ferrari kabul eder ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220... Gaza basmaktadırlar. O arada trafiği kontrol eden polis helikopterinde görevli polis genel merkeze bilgi vermektedir:
- Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3 araç yarış yapıyor. Bir Ferrari ile bir Lamborghini saatte 300 km hızla yanyana gidiyorlar, arkadan da bir Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıyor
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Sabah duydum bu iyiymiş
30 yıla mahkum edilen iri kıyımlı zenci bir mahkum seneler geçtikten sonra dayanamaz ve firar eder. Yakınlarda bir eve girer , ve evde kalan çifti yataklarında bulur.Mutfakdan aldıgı bıçakla tehtit ederek önce adamı kaldırır yatagın yanına bağlar , yatagın diğer ucunada karısını baglarken , kadının boynunun kenarlarınada öpücükler kondurur ve kalkıp banyoya gider... Bu durumu gören koca sessizce eşine fısıldar
-Elbiselerinden belli bu adam hapishaneden kaçmış allah bilir kaç yıla mahkum olmuştur , senin boynunu öperken gördüm belli ki geçirdiği seneler onu çok azdırmış ne olur dediği herşeyi yap , hatta bir derse sen iki yap onu çok iyi tatmin etki bizi öldürmesin hayatım tamam mı güçlü ol , seni seviyorum !
Kadın ise kocasının bu sözleri karşısında cevap verir..
- Boynumu öpmüyordu , kulağıma fısıldıyordu.Bana gay olduğunu ve senden çok hoşlandıgını söyledi ve vazelinimiz varmı diye sordu.Bende banyoda büyük bir kutu oldugunu söyledim.Güçlü ol hayatım seni seviyorum !
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
amerika'da yasayan bir cocugun istedigi bir oyuncagi alabilmesi icin 100 dolara ihtiyaci olur. bu 100 dolara sahip olabilmek için günlerce, gecelerce dua eder. sonunda, sahip olamayinca da tanriya mektup yazmaya karar verir. amerikan posta idaresi, üstünde yazili adres olarak sadece "tanri, abd" olan mektubu baskana vermeye karar verir.
baskan mektubu alinca cok hoslanir, cok duygulanir fakat 100 dolarin kücük bir cocuk icin fazla oldugunu düsündügü için; 100 dolar yerine 5 dolar koyar. cocuk gercekten de 5 dolara sahip olmakla tatmin olur ve tanrıya tesekkür mektubu yazmaya koyulur:
- sevgili tanrim, parayi yolladigin için tesekkürler. ama mektubu beyaz saray üzerinden yollamissin ve tabii her zamanki gibi oradaki ibne de 95 dolarini kesip silah almis olmali. bana 5 dolar ulasti. yine de tesekkürler.
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)