User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: satışı bende olan araçla ilgili acil yardım.

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

satışı bende olan araçla ilgili acil yardım.

arkadaşlar sizlere bir sorum olucak alcak karşılık bi araç almıştım müşteriden fakat kullanmak için süre istedi bi müddet daha fakat epey bi süre geçti henüz aracı teslim etmedi oyalayıp laf çevirip öldüm bittim arabam yok tarzı laflar şimdi sizlere sorum araç bnim üstüme bunu nasıl trafiğin otoparkına çektirebilirim çok da yüz göz olmak istemiyorum trafikle halledip gidip kendim sonrasında teslim almak istiyorum veya farklı bir fikri önerisi olan varmı kendim istediğimde kırk dereden su getiriyo hukuki şikayet vs olmadan kısa yoldan nasıl çözebilirim bu işi bu gibi durumla karşılaşmış bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arayacan telefonla nerdesn deyip yanına gidecen ver anahtarları dedikten sonra arabana atlayıp gidecen

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yedek anahtarın varsa alıp evine getirebilirsin veya park halinde bulunan biryerde o farketmeden çekiciye yükleyip alınabilir sonuçta senin aracın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hukuki sikayet olmadan vs demissin ama yine de dusunursen soyle bir yol izleyebilirsin.

Guvendigin birine ufak bir miktarda senet imzala ver. Bu arkadas gitsin senetle beraber icrada dosya actirsin. Borcuna iliskin icradan arac sorgulamasi istesin ve arac uzerine yakalama koydurtsun. Polis, arabayi cevirince otoparka ceksin. Araba cekilince borc odenmis gibi dosya kapatilsin.

Tabi dosya masrafi otopark masrafi vs yine de ufak biseyler cebinden cikar.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otopark masrafı sorun değil fakat avukat vs derken uğraştırıcı ve birazda maddiyatlı oluyo yedek anahtarı yok hepsi o şahısta zaten onun aracı alcak karşılığı bana geçti kurtarıcı olayını düşündüm ve danıştım kalkıp arabamda çeklerim param veya kıymetli eşyalarım var dediğin de sıkıntı olur dendi bu aracın şase nosundan yedek anahtarını çıkartsam aracıda götürüp tanımlatmam gerekir değilmi dierek trafiği arasam o şekilde işlem yapamazlarmı
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın markası modeli nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaan megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otopark masrafı sorun değil fakat avukat vs derken uğraştırıcı ve birazda maddiyatlı oluyo yedek anahtarı yok hepsi o şahısta zaten onun aracı alcak karşılığı bana geçti kurtarıcı olayını düşündüm ve danıştım kalkıp arabamda çeklerim param veya kıymetli eşyalarım var dediğin de sıkıntı olur dendi bu aracın şase nosundan yedek anahtarını çıkartsam aracıda götürüp tanımlatmam gerekir değilmi dierek trafiği arasam o şekilde işlem yapamazlarmı
    Senin arabanda onun eşyalarının işi yok ki aracı çekiciyle kafana göre bir yere çekersin , içinde evrak ıvır zıvır ne varsa da gelir senden alır ?

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman ruhsatim kayboldu diye yeni ruhsat basvurusu yap. Ruhsatla beraber aracin servisine anahtarim kayboldu diye git anahtar cikarttir.

Anahtari kaybettim, araci kullanamiyorum diyince hic bir serviste arabayi kapinin onune getir demez zaten.

Kaldi ki arkadasimdan biliyorum, servisler arabayi gorme talebinde bile bulunmuyorlar. Sahibi oldugunu kanitlaman yeterli.
    "Korkmadık, savaştık"

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın plakalarını sök yada adamı ara arabamı vermiyorsan çalıntı ihbarı yapicam deyip tehtid et

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsat çıkarttım yeni zaten şuan elimde mevcut servisden verdikleri anahtarla direk çalıştırabilirmiyim tanımlatmak gerekirmi araç farklı bir ilde aracı 2013 ford fiesta araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin arabanda onun eşyalarının işi yok ki aracı çekiciyle kafana göre bir yere çekersin , içinde evrak ıvır zıvır ne varsa da gelir senden alır ?
    araç muğlada ben izmirdeyim araç zaten bana hiç geçmedi bi kere satışta gördüm sürekli ondaydı araç sıkıntı çıkartmak amaçlı böle bir yol izleyebileceği eşyam param vs vardı derse sorun olabilir diye düşünüyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında tam sorum şu bu servisde çkartcağım anahtar ile araca bi tanımlama vs yapmadan direk çalıştırabilirmiyim

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisi ara arabamı iyi niyetimle verdim geri alamıyorum de. Anahtarıyla bir verdim işi görülsün diye hata ettim kasko falan ödemiyor ama adam arabamı bana geri vermiyor, arabamın da nerede olduğunu biliyorum de. Şahsın adını soyadını adresini polise ver. Ben arabamı istiyorum geri de.
    Bir nevi hırsızlık yani de.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

CVK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza falan yapar veya bir suç işlenirse araçla başınız ağrır. Bence fazla uzatmadan alın aracı.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yolun var iki Arkadaşını şahit gösterip aracım çalındı diyeceksin. Ya da adresini biliyorsan çekici ile alıp götüreceksin. Hiç bi şey talep edemez yok param vardı yok altınım vardı diyemez dese bile yoktu der çıkarsın ya da bi seçenek daha var. Ama bu illegal bizim buralarda bi abimiz var. Vade ile araba verip paramızı alamadığımız da ona gidiyor plakayı Marka modelini sattığımız kişinin fotosunu adını verip aracın değerinden komisyon veriyorduk. Bu 2000 tl de oluyordu 12.000 de istersen senin için bi arayıp sorayım her marka modelin kapısını açıp çalıstırabilme bilgisine sahip. Ama çanakkaleden muğlaya gidip arabayı alması sana ucuza patlamaz baştan diyim
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru olan bilgiyi Polise başvurarak tutanak altına aldırın, herhangi bir olay olursa sizin elinizde belge olur.. Polis gereğini yapacaktır, şahsi fikrim dolambaçlı yollara gitmeden Polis ile doğru bilgiyi paylaşmanız
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayın ama fazla iyisiniz. Satışı aldıktan sonra binip gelmeniz lazımdı. Git Muğlaya ara polisi arabama el koydular de polisle git kapısına sonrada bin gel. Avukat mavukat işlerine hiç gerek yok

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polise olayi tum dogrulu ile anlatin.

Size onlar yardimci olucaktir.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

jokey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen iyi niyetle gereğinden fazla iltimas göstermişsin, bundan sonra daha fazla iyi niyetini suistimal etmesine izin verme bence dostum. Yerinde olsam polise başvururdum, alacağa karşılık bu aracı bana resmi olarak sattı ama arabayı teslim etmiyor de, polis gerekeni yapar.
    98 106 GTI 34 TJ 1247

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler