az önce cep telefonuma
tebrikler değerli müşterimiz 2 adet çok şık kol saati kazandınız hemen 532 111 91 91 I ARAYIN hedıyenızı ve su arıtma cihazınızı kacırmayın
die bır msj geldı millet dolandırılıcıkta sınır tanımıyor msj sızede gelebilir
az önce cep telefonuma
tebrikler değerli müşterimiz 2 adet çok şık kol saati kazandınız hemen 532 111 91 91 I ARAYIN hedıyenızı ve su arıtma cihazınızı kacırmayın
die bır msj geldı millet dolandırılıcıkta sınır tanımıyor msj sızede gelebilir
üstelik bu numarayı şikayet edince emniyete, savcılığa suç duyurusunda bulunun diyor. hat zaten açık hat kimi bulacaksak?
Dünde annemin telefonuna Seda sayan'ın eski pepsi kampanyasından 10bin tl kazandınız bizi arayın diye mesaj geldi bunada dikkat edin
bana nerdeyses her hafta geliyor bu tarz mesajlar, umursamayın
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
bazen banada geliyor sırıtıp siliyorum direk![]()
RACE WERKS
tabıkı bızler bu sacmalaıga dusmeyız ama yaslı anne babalarımzı yada dedelermız annanelrımız aynı mantıkda olamıyor malesef yaslılık yuzunden o yuzden uyarmak ıyı olabılır
banada bankalardan iki güne bi mesajlar geliyo.
yok şu şu ürünler şu karta şu kadar taksit.
yok şu kartla alışverişler daha çok taksitli vs...
aldanıp kredi kartı almayın diyorum sömürücü bankalardan.
Sürekli geliyor bana,he he diyorum.Umursamıyorum.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bana önce bu tarz bi msj geldi, arkasından da polis msj attı dikkat edin diye.
Bende polise cvp attım "tamam abi" diye![]()
Benimde bir arkadaşıma gelmişti bole bi mesaj. geri cevap attı benim de saatim var, beleş saate ihtiyacım yok benim diye. dikkatli olmak lazım gerçekten. bu tuzaklara düşen kaç kişi vardır kim bilir.
musty boyle seylerde senı buluyr hep![]()
www.honda-tech.com
o kadar çok geliyorki artık hiç umursamıyorum açıkcasıfaturalı hattıma kontör bile kazandım kaç kere
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)