abi reno hiç sevmiyorm :) geçiş için alınabilir fakat daha önce yazdım plaka olayım var abi ondan vazgeçmek istemiyorm sembole geçirirsemde 1-2 sene binmem lazım büyük birisinden rica ettik 2 ay sonra yeniden gidip rica etmek istemem :)
Printable View
ilanları alt alta dizmeyi pek sevmem ama sana corolla alalım kardeşim.konularını takip ediyorum ciddi anlamda beni de sıkıntı aldı :).inş. hayırlısı olur.98 olur 97 olur önemli olan piyasada tutulan arabayı alman
Toyota Corolla 1.6 XEi 1997 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
fx tamponlu
Toyota Corolla 1.6 GLi 1997 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Ford Focus 1.6 bakabilirsiniz 2.0 olması sorun etmez derseniz 2.0 Ghia daha da güzel olur. Bunun yanında Astra G'lerde bulunabilir o fiyatlara, açıkcası sırf japondur sağlamdır diye 97*98 model arabalara o paraları çok buluyorum. 0km linea, accent gibi araların daha fazla donanımla 25-26 bin gibi fiyatlara satıldığını düşünürsek gerçekten çok yüksek fiyatlar.
Toyota Corolla 1.6 GLi 1998 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk
Toyota Corolla 1.6 GLi 1997 Model 15.860 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk
Toyota Corolla 1.6 GLi 1993 Model 15.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Toyota Corolla 1.6 GLi 1996 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Turkuaz renk
GLİ daha iyidir :)
ilk sayfadaki primerayı alırdım 15 peşine
yada full donanım+azcıkta giderli birşey ararsan s40 2,0 yada laguna bakabilirsin.gerçi sedan demişsin laguna buna ters ama iyi arabadır
Corollaların fiyatlarına bak hele ya :S Adapazarından 5-10tane alıp istanbulda satsam, yolumu bulurum hehe :D
Sıkı pazarlıklar sonucu bu kasa laguna da düşürebilirsin belki serkan.
Renault Laguna 1.6 Expression 2003 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
Noldu aldınmı bitti derdimiz :D
Lagunayı alman için ilk gazlayanlardan biriyim ben bu durumda tatlımı isterim :D
Dün gece Laguş Serkanın topraklarına giriş yaptı sağsağlim:D
Koray abi aldım hayırlısıyla dün sağ salim geldik eve :) sende saol abi kim gaz verdi bilmiyorumda bulustugumuzda tatlını ısmarlıyım tatlı yiyip tatlı konusalm :D
bu arada bana tavsiye veren. linklerini esirgemeyen iyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ediyorum bu dönemde araba almak ve aramak ne kadar zor oldugunu ancak arayan bilir tavsiyem kimse araba bulup anlasmadan arabasını satmasın 2. bayram geçene kadar.
Hayırlı olsun kazasız belasız , rahat geniş makina :)
kardesım hayırlı ugurlu olsun yenı araban. allah kaza bela vermesın :)
oh beeeeeee rahatladık forumca :D
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin Serkancım.
resim isteriz
kardeşim hayırlı uğurlu olsun ;) allah kaza bela vermesin ..
hayırlı olsun kardeşim senin adına sevindim :)