aynen hocam araca maşallah iyi basınç var da sende iyi basınç açmışın fotoya göre :)
kazasız belasız sıkıntısızca kullanın...
Printable View
maşallah güle güle keyifle kullanın :)
Maşallah güzel rakamlar.
hayırlı olsun kazasız belasız.yapmadan benım yenı halımle denemek ısterdım ama neyse kısmet değilmiş:)
melihim kankacım kazasız belasız kullanman dilegiyle çok bekledin sonunda istedigin güçlerde bi araba yaptın bol bol video foto bekliyoruz kankacım hayırlı olsun .
kamer senin otla böcekle uçan kuşla ferrariyle kalkmak istemen beni çok sevindiriyor...aracın tehlıkelı kabul yanlız yusufun aracıyla denemiştinya 2011 cuprayla İŞTE O ARACLA KAFA KAFAYA GİDİYORDUK ozamandan bu zamana bişeyler yaptıysan tektar işşallah yusufla denersin...yada kucuk bir turbo taktırırsın içimden gecersin :D haftaya görüşmek uzere
maşallah kazasız belasız sorunsuz binmeniz dileğiyle :)
Hayırlı olsun maşallah güzel değerler çıkmış
hayırlı olsun ,kazasız belasız inşallah...fotoları ve videoları bekliyoruz.......
Maşallah. Güzel değerler. Dyno eğrisini merak ettim elinize geçince fotoğrafını koyarmısınız. Boost kaçta geliyor acaba.
hayırlı uğurlu olsun allah kazadan beladan saklasın. vw ler içerisinde yapılmasını istediğim araçlardan biriydi tek örneği şuan senn araacın inş. sıkıntısız bi şekilde binersin şuan o aracın ne kadar keyifli hale geldiğini tahmin edebiliyorum :)
Allah utandırmasın hocam masallah aracına !
stock 270 hp o basınca ve turboya göre biraz az değilmi o güçler?