kanka yataktamı traş olucan lavoba basında kıl olucak tabiki :D
Printable View
kanka yataktamı traş olucan lavoba basında kıl olucak tabiki :D
en güzeli traş olmamak,mecbur kalmadıkca tabi:D
saclarımı liseden sonra hiç uzatmadım,göki gibi makina aldık arkadasımla 3 haftada 1 saclarımızı kazıyoruz kafa cok rahatlıyor,tavsiye ederim.
kanka sendemi kelsin ? saç varsa neden kısa tutuyorsun manyakmısın tarasana ya :D ben en son 4 sene önce taradım ahuahahua
yok kank maşallah aslan yelesi gibi sac var ama ben kel olmayı seviyorum ve kadınlarda.
unutma kel erkekler saclı erkeklere oranla daha fazla teststeron salgılar;)
2oo tl makına aldım her ebat mumkun sacımı onla kesıyrum cok kalıtelı:)
eve sakal değilde her türlü saç kesme makinesi aldım saç uzatamıyorum artık :D ikidebir kazıyorum.sinbo powa :D
wala jiletten bıktım boğazlarım falan kabarıyor arada kuaförde aldırıyorum makineyle sakalları jilet gibi sıfıra sıfır almasada güzel oluyor hemde sakal dinleniyor :) o makinelerden nerde bulabiliriz :)
beni traş eden berber önce jilet ile alıyor sonra makina ile aldırıyorum makine ile almadan önce yüzümü pudralıyor belki faysası olabilir.
nerdeyse 7-8 senedir toplasanız 4-5 kez jilet yada ustura vurmuşumdur yüzüme. Lisedeykende ayda 1 jiletle traş olurdum. O yüzden yüzüm pamuk gibi sakallarımda çok geç çıkar. millette 10 günde çıkan sakal bende 1 ayda çıkıyor şahsen çokta memnunum :) Halada makineyle traş olurum 2-3 haftada 1 berbere gidip..
Denizde kum bende kıl olması sebebi ile bu tür makınalar anca gayet hassas olan cildimi tahriş edip cildimdeki pozitif enzimleri öldürüyor :D
En güzeli 2 bıçaklı kaliteli bir jilet. Marka vermek serbest mi:D
Valla is icabi yeri geliyor hergun tras oluyorum hemde cok alakasiz zamanlarda.. Eger evdeysem yuzumu sicak suyla iyice yikiyorum sonra eger mumkunse tras fircasiyla iyice kopurtup sakalin cikis yonune gore mach3 ile kesiyorum. hemen ustune clinique marka nemlendirici kullaniorum cicek gibi oluyor :)
lise zamanlarımdan beri eski tip jiletlerle traş oluyorum fırçayla köpürt vur jileti tarzında haftada 2 kere traş sonrasında kalan top sakalıda seyyardan aldığım 15 tl lik berberlerin kullandığı makineyle kısaltıyorum ohh miss bide üstüne 80 derece limon kolonyası gelsin ferahlık :)
berberdeki makine remington mu nedir ondan ne güzel alıyor
ama her zaman da makine sıcak oluyor hissediliyor sıcaklığı
acaba önceden bir makineyi rölantide tutup ısıtmak mı gerek :)
eray alır bence esnaf ısı yapta hedıye alıcam :)
dede'den kalma usul arko traş sabunu perma sharp. oldukça ters sakal yapısına sahip oldugum için berber koltugundan yüzüm kanamadan kalkmamışımdır :) oyüzden kendim olurum o kadar paralarda gereksiz