bende hondamı biraz kullandıktan sonra değiştirmek istiyorum.. aklımda da 2005-2006 alfa 156 var.. donanımı cok iyi, sedan, konforlu vs...
Printable View
bende hondamı biraz kullandıktan sonra değiştirmek istiyorum.. aklımda da 2005-2006 alfa 156 var.. donanımı cok iyi, sedan, konforlu vs...
156lar güzelde sahipleri sapıtmış herkes 4-5 milyar zam yapmış arabalarına :)
ben hondayı bırakalı 1 sene oldu dizele geçtim, pişman değilim.. gayet memnunum.. :)
neyını komple elden geçireyım abı zaten aracın üzerindeki herşeyı gecen ay sıfır taktım
amortisörler
gates racing egzantrık kayışı
bujileri
exedy debriyaj seti
rot rotil grubu
yagı , yag fıltresi kılı tüyü
zaten aracın gideri belli ama turbo yapmayı planlarken bolt on turbolamayı uygun görmedim sıkıştırma yüksek turbo için , hala ikilemdeyım satsammı satmasammı diye :D
yusuf aga gel ben sana auris vereyim olmadı golfü vereyim :D
ozamn dünyanın en güzel arabasını vereyim sana trabant :)))
audi a4 1.8TQ gerçekten alınacak araba. yavuzun araba da gördüklerim arasnda en temizi en giderlisi :D düşünürsen kaçırma bence. yavuz tam bi audi hastası :D
bu czt ler tek kapı olmasa bır dakıka düşünmem alırım emin ol, iki bebek onların eşyaları bılmemnelerı gerçekten geniş bır araç ihtiyacı doğuruyor , colt un bagajıda hiç yok denecek kadar küçük benım tercihim sedan, yürürü iyi, konfor ve yakıt kaygım yok aracıma lpg bıle taktırmadım az gezerım olur biter :D
bende bu focusları pazarlama elemanı gibiyim ama ;
dizel amam demşsiniz ben fikrimi söleyeyım hem hızlı hem 4 kapı hemde az yakan focus tdci hb :) sölemeden duramadım.