Arananlarda da GSI konusu vardı yazmıştım , Astra isteyenlere tavsiye ederim
Printable View
Ankara'dan temiz bir GSi biliyorum, düşünen arkadaşlara özelden telefon verebilirim.
Fiyatlar coşmuş yine..
MAşallah tüm Gsi uzmanları bu konuda , arabaların seceresi çıkıyor :D
umarım güzel bir Gsi bulursunuz ve ona iyi bakarsınız
Fiyatlara aldanmayın arkadaşlar. 160k - 200k olmuş bir GSi müzelik olsa anca eder o bahsettikleri rakamları. Piyasası 8 - 9 lira olan araçlar bunlar, model yok bir kere.. Hadi biz gidiyoruz değerini bilmiş, aracına iyi bakmış kişilerin arabasına 11 - 11.5 lira teklif ediyoruz. Dahası da olmaz..
Varsa öyle gsi lar şimdi de görmek isteriz.
bu arada bunla pazarlık aşamasındayız fakat fiyat düşündürüyor. 4 yıl önce boyasız arabayı 13.500 e sattığını hatırlıyorum abimin, temizliği konusunda şüphemiz yok ama, nedir ederi, ne verirdiniz ?
Opel Astra 2.0 GSI 1993 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
93 olduğu için sunroof, klima yok
Ederini bilemem tabi ama yazdığı gibi bile olsa ben 12 den fazla vermezdim.Fazla veya az verene de saygı duyarım.
Meraba arkadaşım siz bilgili birine beniziyonuzz , bende Astra Gsi düşünüyom hani şu kırmızı motur 156beygür olanlardan korinik sorunları nelerdir ne yakar ? nası gaçar ? Sanayide bi arkadaşın turboşahini var onunla gapuştursak geçermi:hahaha:
Gsi alacaksanız lifte kaldırın önce altına bakın şaselere bakın kazası yoksa içi temizse motoru siktiredin alın gitsin ...Araca üç beş sene binmeyi düşünüyosanız,zaten hertürlü motor yapacağınızdan önemli olan kasa diriliğidir..