örnek olarak koymustum o linki. o motorla ılgılı bılgım flanda yok zaten.
hakkında hayırlısı olsun.
Printable View
sende biliyorsundur gerçi ama baktırmadan alma. bu fiyatlar heleki yaz olmasından dolayı bana az geldi. gerçekten temiz ve üzülmemiş motorların fiyatları daha pahalı oluyor.
nato yolu üzerinde birlik mah.de vehbi abi ve sancak mahallesinde redline gürkan abi ( turbobusa ) detaylıca bakarlar seceresini dökerler. özellikle vehbi abiyi tercih et derim.
motorlara gelince de yukarda saydığım isimler ankaradaki düzgün motorları bilen insanlar onların yardımı olur.dükkanlarına gitmeden motor alma derim. çünkü nette grdüklerinden daha temiz ve daha uygun fiyatlılarını oralardan bulabilirsin.en azından ben oralardan buldum biçok kez.
Motorları henüz görmedim canlı olarak ancak sahipleriyle konuştum ve onların anlattıkları bunlar:
Gsxr-600 : Sol sağ grenajda boya var. Deponun sağında göçükten dolayı lokal boya var. Almayacağım kesin gibi.
Zx-6r : Motor temizmiş. Sadece Deponun tank pad yapışan plastik parçasında boya varmış. (Tank pad yokken kemer çizmiş)
R6 : Motorda hiçbir yana yatma, boya ve kaza yokmuş.
motorlara bakmaya kacta gideceksin?
motor tecrübeniz nasıl daha önce racing sahibi oldunuzmu..gsx-r ve r6 tecrübesizler için sert motorlar bence 600f baksanız daha iyi...
Ninja kapora almış o iptal oldu. Bugün R6 ya bakacağım.
suzi sanırım önden kazalıydı.geçen yaz ben niyetlenmiştim.genç bi çocuk satıyodu.ondan önceki sahibikanalizasyon kapağına ön tekeri sokunca önden bi yerler çatlamıştı kaynaklıydı.tabi oysa bu.
geçen sene 05 zx6 636 sahibiydim. r6 dan daha soft bi makina tavsiye ederim.kaydırmalı debriyajıda var.ıslak zeminde 12000 lerde giderken ani vites düşürmelerde bile arka tekeri kilitlemiyor.bizzat denedim.
oturuş pozisyonu az daha yatık r6 ya göre.
r6 da hem omuzlara hem bele yük biniyor 636 da ise sadece omuzlara.
kapanıp 2.70 2.80 lerde giderken 636 da daha az rüzgara maruz kalıyorsunuz kafa grenajının yapısından dolayı.
düzgün bakımları yapılmış bi 636 2.99 a kadar tıkanmadan çıkmakta.zaten 600 lüklerin arasındaki en güçlü makine.
temizini bulabilirsen tavsiye ederim.
yeşili bulunursa 636 çok güzeldir
gsxr ı aşırı severim ama ilandaki kasadan sonra daha yakışıklı oldu yorgun gozuktu resimlerden gozume bakmak lazım :)
ayrıca naked düşünüyorsan bence en mantıklısı yüksek model düşük km li suzuki gsr 600 en sevdiğim cihazlardan bir ara çok almak istedimde babam aldırmamıştı :D
Bi müddet aynı kasa R6 kullanmış biri olarak r6'yı tavsiye ederim. Toplam uzunlukta diger ikisinden biraz daha kısa hakimiyeti kolay bi motor. Performans olarak aralarında çok fark yok.. Yalnız kawasaki'nin parça sıkıntısı olabiliyor. Kaldı ki bir müddet kullanıp satmak gibi bi amacınız var ise kawasaki uygun degil.
yenı r6 ıle 286 yaptım ben 120kg yım fızıkende ruzgara karsı koyuyorum. 636 yenı r6 dan yavas. ama daha agresıf. 299 yapabılır uzerınde kaybolucak kadar yatan bır kısı ıle. r6 yla da 299 cart dıe ındıren var
1000 liklere göre abi o :D
yenı 600lukler gercekten hızlı. 200 e kadar 1000lıklerden cok farkı yok. zaten 1000 lıgı hakkıyla tekere almadan sıkanda cok nadır. 600lugu 1-2 rahat cekıosun. 50 de basarsan 1000rr ıle 200 e kadar aynı gıdıo yenı r6. eskı hayabusa ıle de 200 e kadar aynı gıdıo. ben denedım.
200 den snra nefesı kesılıo. ama 600 luk makınaya gore yenıler cıddı guzel ıvmelenıo. 1000 lık makınanın 200-300 u 600lukten cok daha hızlı. ama 600cc nın 280 - 300 yapması gercek anlamda mucıze
2011 lerinden mi bahsediyorsun?
2006 ve 2010 arasındaki kasada bildiğim kadarıyla motor standart sadece şanzıman ve ön arka dişli farkı var. yanlışımda olabilir.
yolda denk geldiğim o kasa r6 ile denemiştik can sıkıntısından.sadece 3. viteste 6000lerden başlayıp 14 14.5 lara kadar. yanyana değildik.4 5 6 da ne olur bilemem ama durum bu.kullanan arkadaşın benzini ne kadardır kilosu nasıldır gazı tam açabildimi hiç bilmiyorum tabi.
200 den sonra kesildiğini hiç hatırlamıyorum. 250 lerde yeni yeni başlıyodu.
ben montumun içinde bir keresinde evrak taşıdığım için kapanamamıştım tam buruşmasın diye. çok fazla rüzgara maruz kaldım 2.80 lerde bıraktım.
emanet bi kamera bulsaydımda çekseydim 2.99.gerçi kamerayla nasıl yatılır hiç anlamıyorum...
600 lerde çekilmiş hiç 299+ videosu varmı acaba izlemek isterim.