ben ona şans getiriyorum hacı :D
Printable View
ben ona şans getiriyorum hacı :D
Allah analı babalı büyütsün :)
hacı abi ben yaparsam 2,5 kiloda bırakmam :D cem abi avansı kısık ayarlamış benimki full boostta 3,5-4 kilo olur :D
beyler ALLAH hepinizden razı olsun eksikliğiniz olmasın hiç bir zaman..).Telefonla arayan üşenmeyip hastaneye gelen tüm dostlarımdan ALLAH razı olsun..
gelelim kızıma dünyanın en güzel duygusunu 2. sefer yaşamak bana tekrar nasip oldu..RABBİM herkese nasip etsin tekrar sağolun..
kankam ne içiyorsan 1 kutuda bana yazdır ya :) ya nasıl bir rahatlık bende büyük heycanla geldim hastahaneye :) seni görünce içimden dedimki her gün mü baba oluyor bu adam bu rahatlık ne :))))))
darısı koçanı ile beraber mmuştuya :) full bostlu aşırı beslemeli bebelere :)
Sabah 9da aradım Duydunca çok mutlu oldum.Muştu ile haluk abi burda dedi cem abi.İçimden dedim Muştuyu keşke almasalardı hastaneye diye ama artık çok geç demek :D
Hatta uzaklaşsın diye aradım konuştum mustafa abi ile :) kızımız gazabından kurtulsun diye de bilmem naadar etkili oldu.
Yalnız sulhi başkann şimdiden beşik kertmesi yaptı :D
ayık olun beyler adam dizelci adama kız vermem diyor en az 35R 2 barlık damat olacak :D
Allah analı babalı büyütsün abi...
1200 cc enjektör de oldu,zengin fakir belli olsun :D
Sağolun beyler ALLAH razı olsun yanlız muştu gittikten sonra elektrikler kesildi :D
buarada depreks ilacını bulandan ALLAH razı olsun hayatımın en mutlu sezonu :D
buarada beyler demişim arada pınar kardeşimde var sağol kardeşim
Allah analı babalı büyütsün :)