SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
gittim geldim ,
soner abi kusra bakma cok araştrma şansım olmadı biraz gergin bi tatil oldu arkadaşımız ölüm tehlikesi atlattı istanbulda ondan dolayı aklımz ordaydı hep telefonla aramakla geçirdik günümüzü.
denizi güzeldi dalgasız temiz cok soğukda deil ama esen rüzgar yüzmediğinde deniz dısında olan bölge için soğuk oluyor :) biraz yosun ve bir kaç yengece denk geldik onlar biraz can sıkıcıydı. motel cok iyi deildi ama havuzu falan vardı :) cok restorant v.s. bişi göremedik mangalla geçiştirdik geceyi sabahda kendimiz bi kahvaltı hazırladık . yeme içme adına cok iyi deildi. yol olarak enez-keşan arası 60km tek şerit gidiş tek şerit geliş olan yol dısında iyidi. alibeyköyden cıktım 296-297 km arası sürdü enez. . .
legion90 emre saolsn bir kaç şey yazdı gitmeden ona göre gittik plajada.
biraz kafa dağıttık birazda uzun yol yaptık hava değişimi oldu diyelim :)
tavsiye edermiyim, eğer cuma aksamı cıkıp pazar dönücekseniz ideal olur sahili falan cok güzel aile ve kız arkadaş , eş v.s. durumuyla gidilir sahilde kimse rahatsız etmez herkes kendi halinde ve boştu barzo team v.s. kimse yokdu diyeyim özete rahat ettik yani :)
he bu arada vodafone hattıma paso msj geldi yunanistana hoşgeldiiniz diye :) ara arada türkiyeye hoşgeldiniz v.s. yazan msjlar görmek şaşırtıcıydı
tavsiyede bulunanlarada tekrardan teşekkürler.