Bugun gittim kargo rafta bekliyordu.. kimbilir ne zamandir bekliyordu. Neyse teslim aldim kurtardik..
Printable View
Bugun gittim kargo rafta bekliyordu.. kimbilir ne zamandir bekliyordu. Neyse teslim aldim kurtardik..
bende gıdım alım valla 3 hafta olacak bu hepsıjet kadıkoy depo su nerede acaba bılen varmı dır .
Bende hepsijet Ankara-Çankaya şubesinin adresini bulamadım bilen var mı?
13 Aralıkta teslim gözüküyordu,16 aralıkta çankaya dağıtıma ancak ulaştı
bugün n11'den yağ aldım. kargoların durumları nasıl acaba uzamaz inşallah haftasonuna kadar gelirse kafidir.
bende kutusu açık gelmiş dandik çıkan bir ürünü iade ettmi bakalım iade politikaları nasıl
geçen hafta pazartesi gününden beri İstanbul Tuzla' dan Yeşilköy'e gelemedi..
ama gariptir ki Ankara'daki kargom ulaştı..
Kontrol ediyorum, taşıma durumunda diyor. acaba gidip PTT ofise baksam mı? gerçi her gün gelip ofise paket bırakıyorlar, gelmiş olsaydı getirirlerdi diye düşünüyorum..
hepsiburadadan yılbaşı için bir iki şey aldım satıcı da hepsiburada, teslim tarihi 30Aralık gözüküyor.. Umarım 2020ye kalmadan getirirler
Önceki gün Amazon'dan hem kendileri hem de farklı satıcıdan sipariş verdim, ikisi de ertesi gün geldi. Biri Amazon'un "kolay gelsin" kargosu, diğeri de Yurtiçi kargo.
HB anlamında hala sıkıntı var anlaşılan.
Zaten adam gibi iş yapmaya üşenen kargolar HB'den bezdi herhalde.
Cuma günü Bursa'dan Yurtiçi'ne verilen kolim ertesi sabah İstanbul'daydı
HB ismiyle gelince cinslik yapıyor olabilirler :D
benim kulaklık da 15 aralıkta aras kargo ile geldi sonunda. hediye paketi istemistim 5.90 tl de onun icin odedim. hediye paketi falan yapılmamış direk kutunun icine koyup gondermişler 6 lirama kan dogradılar ne yapayım ben simdi ?
hepsiburada'dan aldığım ürün 7 aralıkta çıkış yaptı, 20 aralık teslim görünüyor, şaka gibi. geldi büyük ihtimal bekletiliyor, bazı arkadaşların siparişleri geri dönmüş
https://youtu.be/8-8TIEZXbFw
istek üzerine vşdeo eklendi. Bu arada n11 kargom gelmedi. Pazartesi artık yağı veresiye yaparım.
Nalet hepsiburada HEPSİJET diye kargo firması işine girmiş.
6 gün oldu kargoya verileli hala dağıtımda. 2 km dağırım merkezibana.
33 dk beklediklten sonra karşıma cıkana ne dediysem "yoğunluktan" onu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz diyor.
Gelim alim - yoğunluk sebebiyle şubeden teslim yapamıyoruz.
araç nerdeysegerekirse istanbul dışına bile giderim o kadar önemli diyorum - yoğunluktan dolayı öyle teslimat yağamıyoruz vs vs
Adam gibi kargo firmasına verseler 10 kere almıştım kargoyu... Baktım tüm şikayetler kargo gelmedi diye, cevapta standart "yoğunluktan"...
Bidaha hepsiburadaya bakarmıyım bilmiyorum ama hepsijet naletolsunbulaşmam...
Daha kargoya verilmeyen ürünüm var. İptalde edilmiyor beklemeye devam
Ben 34 gündür bekliyorum halen kargoya vermediler ürünümü şaka gibi değil mi ? Utanmadan satın aldığım ürünü satışa devam ediyorlar halen. Şikayetvar.com üzerinden şikayet oluşturdum bakalım geridönüş olacak mı.
Muşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
sakın ama sakın bu üründen satın almayın çünkü göndermiyorlar.
Https://www.hepsiburada.com/gillette... = Hepsiburada
Hepsi burada an itibariyle benim gözümde bitmiştir.
Değil ağzıyla başka bir yeriyle kuş tutsa nafile...
17 ocakta yapmış olduğun alım halen teslim olmadığı gibi 1ürün için satıcı iade talep etmiş, onay görmüş tekrar satıcı eline ulaştıktan 2 gün sonra para iadesi yapacaklar.
Diğer 2 kalem için de 20 ocaktan itibaren 3 kez iade talep edilmiş onlar red edilmiş onlarda hala bana ulaşmadı...
Paranla rezillik
Ben beyaz eşyaları aldım HB da dan, mağaza fiyatından daha uyguna, Buzdolabı ve Bulaşık Mak. Hb, satıyordu Teslimat tarihleri 28 Ocak ve sonrası olmasına rağmen 2 ürün de siparişten 3-4 gün sonra teslim oldu. Hatta horoz lojistikteki arkadaşlar teslimat / bekleme konusunda da çok yardımcı oldular.
gittigidiyordan 58" tv aldım, bi geldim 55" göndermişler. Ürünü geri gönderdim (ücretsiz) Adamlar ertesi günü yeniyi gönderdi.
İndirimli almıştım iptal olsa uğraşacaktık.
abi bu iş tamamen şans işi başka birşey değil.
İş yerinden bir arkadaşım da 16 Ocak'ta aynı gün kargo diye buzdolabı alıyor HB'dan, kargo yola çıkmıyor, 20'sinde gelecek oluyor, arıyor kargoda diyorlar, ertesi gün aynı şey oluyor. En son bugün teslim oldu
İşin komik tarafı "aynı gün kargo" derken zaten "23 Ocak'a kadar teslim" yazıyormuş, öyle de oldu :D Aynı gün kargo yalan dolan
Perde, beyaz eşya, elektronik, halı vs ne varsa netten aldım ve alıyorum ufak tefek sıkıntılar olmuyor değil ama aradaki fiyat farklarına değiyor. Kendi mağazasında toplam 7000+ toplayan 3 ürünü hb da Dan 5800 e aldım. Gg Dan tv aldım mağaza fiyatı 4 bin civarı idi indirdi kupon vs derken 3200 e geldi.
N11 den siparişlerimi böldüm her 750 TL toplam siparişimde 75 TL indirim aldım. %10 az bir indirim değil.
Yaşadığım 3 sıkıntı oldu, tv yanlış geldi, iade ettim doğrusunu gönderdiler.
10 tane Rustik ampul aldım 9 göndermişler mağazayla görüştüm parayı eft yaptılar.
Led trafo aldım yanlış gönderdiler onu da değiştirdik.
Çok dert edilecek şeyler değil :)
İnternet kullanmayı bilene gerçekten büyük nimet.
Ben HB den değil
Sürat Kargoda sıkıntı yaşadım.
Şikayet var ile hemen çözdüm.
Anında şikayet var şikayet açın derim hallediyorlar
2 adet kış lastiği aldım ve 16 gün bekledim gelmeyince ve ne zaman geleceğide belli olmayınca para iadesi istedim mecburen bu seneyi sadece önlerde takılı kış lastikleriyle atlatıcaz artık.