xyz kadar rahat kullanışlı bi coilover oldukça güzel alfadada kullandık sciroccoda 200 sx hepside birbirinden güzel oldu kesinlikle tavsiye ederim.
Printable View
xyz kadar rahat kullanışlı bi coilover oldukça güzel alfadada kullandık sciroccoda 200 sx hepside birbirinden güzel oldu kesinlikle tavsiye ederim.
Saolunn yorumlar icin
Ozan yerinde olsam kw alirdim ben mini gpye clubsport modelini aldim en yumusakta mercedes gibi oluyo araba sertlestirince tabi bobrek tasi dokturur ama zor bisey degil ayarlamakta :)
Bakalm ozgur yaa valla coil almak dert :D
HKS coi kullanıyorum kesınlıkle tavsıye ederım
XYZ Coiloveri arabamda kullandım Taktıgım ilk hafta sağ önden lak tuk ses gelmeye basladı...dedim coillerde hastalık yapar...bi zaman sonra güm güm dan dun sağlam vurmaya basladı dedim ne noluo bu arabaya...baktıkki hoşaf olmus sağ ön coil...alıpda basa bela açmaya gerek yok kuleyi bile yırtar o coil...
XYZ'nin coil'ini de fren sistemini de 2008den beri kullaniyorum.Fiyatina göre bence çok iyi bir ürün ben herhangi bir sorun yaşamadim.Hatali ürün her firmada olabilir.Sonuçda distributor garantisinde bir ürün.İmkanlar dahilinde daha da iyileri alinabilir tabi.
bu tip avrupa menşei ürünlerin hepsi iyidir zaten, montaj şekli çok önemli coillerde arabadan arabaya aynı marka model ürünler nasıl bu kadar farklı tepkiler verebilir başka türlü.
Sıfır...2 sene Garantili...Hatta Deiştirmek için 8 ay bekledim...Baktım ses soluk çıkmıor kimseden kapıları asındırdım...bana yükselt arabayı gecer ses dedi...e ben bu hırdavatı nie aldım basmadan kullansam neyime yarıcak dedim sonunda yükselttirdim...bir binince gene ses yapmaya baslıodu en sonunda söktüm iade ettim...
ben daha once ek civic'imde ve su an bmw de kullanıyorum ne ses nede baska hic bi sorun yasamadım
*3-4 senedir kullanıyorum
*30 bin civarlarında km yaptım...bunların içinde drift antrenmanları, uzun yol bodrum istanbul yüklü
birşekilde yaklaşık her sene 2 defa gittim dönüşlerle birlikte 6x700km
*ayrıca bu seneler içinde hiçkimsenin kullanmadığı kadar şehir içinde gündelik olarak kullandım.
sonuç olarak birdefa bile 4 sene içinde bir ses var bir şikayetim var yahutta herhangi başka bir sebepten söküp tekrar takmadım.
test ettim onayladım halen de onaylıyorum ve tavsiye ediyorum..
şikayeti olanlar ya yanlış uygulamadan yada kullanımdan kaynaklanmıştır diyorum..
not. aracım s13, kaynak diff. ve ön alt takım elemanlarından değişmesi gerekler var ona rağmen ses veya başka bir sorun yoktur.
XYZ bilmiyorum ama ep3 te tein var.. ayarlara hemen tepki veriyor yumuşakta konforu çok iyi ve iyi yol tutuyor.. Sadece bildiğimi söyleyeyim dedim :)
Tesekkurler arkadaslar. :)