Sınav geldi çattı Allah ın izniyle geçeriz İnşallah , sınava gireceklere başarılar dilerim![]()
Sınav geldi çattı Allah ın izniyle geçeriz İnşallah , sınava gireceklere başarılar dilerim![]()
kursun evraklarını hazırlamasına bağlı bu süre benim gittiğim kurs öyle kalabalık değildi ve hızlı yaptılar işlerini sınavı cumartesi olduk salı günü aldım ehliyetimi yanlış hatırlamıyorsam
aaa ne güzel hemen almışsınız İnşallah bende hemen alabilirim bizim arkadaş 1 ay sonra falan alabilmişti kafama takıldı bu durum
kurs dosyanızı verse bile oturduğunuz ilçenin trafik amirlğinden internet üzerinden randevu alıyorsunuz yoğunluğa göre 1 ayı bulabilr randevu günü evraklarınızı teslim ettikten sonra 1 hafta sora ehliyetnizi gelin alın diyorlar tanıdğınız varsa 1 saat içindede teslim ederler kalabalık bir ilçede oturuyorsanız gop fatih gibi işiniz zor
sağolun Bağcılar da oturuyorum hiç te tanıdık yok
emniyetten nasıl randevu alınıyor acaba ben direksiyon sınavından 1 ay önce falan alsam olabilir mi sınavdan sonra ya bırakmasam
20 gun dedı emnıyet ehlıyetı vermek ıcın arkadasıma ben 10 gunde almıstım
https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/
burdan randevu
İlker G.
sağolun bizim burda önümüzdeki 3 gün ü de dolu
şimdi birşey kesinleşsin istiyorum
direksiyon sınavını geçtikten sonra ki ehliyet alma sürecinde kursun çok katkısı oluyor mu yoksa olay bulunduğumuz yerdeki ilçe emniyet müdürlüğündemi bitiyor?
Kursa göre değişiyo ama artık elinde dosyanla emniyete gidip alamıomuşun ehliyetini bugün başıma geldi benimde randevu alıosun emniyetin sitesine girip öyle gidiosun elinde dosyayla
sınav dönemleri hep aynı zamanlar oldugu için dosyayı nekadar erken alırsan o kadar ii bence.
bir de randevu alırken seçenekler de
Sürücü belgesi ilk müracaat var
bir de sınıf ekleme var
Sürücü belgesi ilk müracaat ı seçiyoruz herhalde
sertifikayı aldıktan sonra işin emnıyetle kurs karısmıo ama sertfıkada bak tc kımlık nosuna fılan yanlıslık olmasın kontrol et benımkınde sonu 8 ama 3 yazmıslardı allahtan polis duzelttıde sorun cıkartmadılarilk muracattır senınkısı
İlker G.
peki sağolun umarım en kısa sürede alırım
direksiyon sınavından 1 hafta sonra dosyan çıkar, gider alırsın sürücü kursundan..eminyettende randevunu aldıktan sonra emniyete gidersin alırsın ama seni uyarıyım gider gitmez numaranı al ve (( HARÇ Makbuzunu )) hemen yatır beni ordaki polis yanlış yönlendirdi 3 gün eminyete gittim bu yüzden herkes 1 günde alabiliyoken bişey bilmeyen polis yüzünden 3 günde aldım....![]()
kurs dosyanı hazırladıktan sonra emniyetten alabilirsin şimdi randevu çıkmış o durumu bilmiyorum ama ben dosyamı aldıktan sonra emniyete gittim sağolsun bi tanıdğım vardı 1 saatte halloldu.
PROJECT01 GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)