favorim budur.2 defa yedim bu numarayı bir daha olmaz :D:D
Printable View
benimde favorim bu modeller boyle lafi :)
çok güzel elinize sağlık... :D
ahahah beni bnden aldı :)
Benim çevremdeki ustalar mekanik olsun boya olsun döşeme olsun birşey yaptırmaya gittiğimde beni görünce s.k git sonra gel diyorlar.Neden diye sorduğumda senin gibi deli ile şuan uğraşıcak vaktim yok cevabını alıyorum. ahahahaha :) Sanırım fazla kılım :)
ALLAHA ŞÜKÜR öyle bi derdim yok arabamı okadar iyi çözdümki her sorununu ben buluyorum ve biiliyorum bi arıza oldugunda değişecek parçayı alıyorum ustama gidiyorum şu değişecek diyorum ve sorun çözülmüş oluyor..çoğu şeyinide kendim yapıyorum zaten ;)
buda benim başıma gelen birşey çok komik ama inanın yarım saat güldüm,
aynı araca bi arkadaşım xxxx ustada yaptırmış sen yapabılırsen sen yap başkasına gıtmım. arkadaş 70 tl ye yaptırmış ama. tmm abı sen gel hallederiz
iş biter borcum ne kardeşim abı senden 300tl alalım. :)
"at bişeyler abi" lafını kullanan iyi niyetli ustam da silindir kapağı söküp kapak rektefiyesi yaptırıp topladığı accordcu müşterisinin çıkartıp 25 tl vermesiyle bi hafta kendine gelememişti.
"abi çok uğraştım senin arabayla" tek geçiyorum :D
güzel paylaşım :)
Bez konusu farklı bi konu şimdi orda hem bezle elini siler hemde yalandan yere arabanın sağını solunu silerse tehlikenin en büyüğü :D mesela ben gms ahmete arabaya herhangi bişey yaptığında bezle temas ettirmiyodum :D:D:D:D
slm arkadaşlar ben tamirciyim:heyoo:
diyaloglar güzel.gerçekten sanayide geçen konuşmalar olmuş ;) ama şu abi ile başlayan muhabbeti yapan ustaya direk şu şekilde giriyorum lafa .. abinin a... koydurtma lan :D sanayide kopuk olmazsanız çok ama çook kazık yersiniz..
valla beni tosba zamanında çok düdüklediler , hemen hemen her iş yaptırdığım yer :)
öncesinde ufak işleri yaptırdığımda bitince " abi ellerine sağlık borcumuz ne kadar die sorunca " hep aynı cevap at bşyler :D ulen at bşiy ne demek abi olmaz öyle şey fln 30-40 işte at bşy :D
ama artık "abi ellerine sağlık çok güzel oldu Allah a emanet diyip " binip arabama gidiyorum önceki verdiklerimden güç alarak bşyde diyemiyorlar demesinlerde :)
yazı çok guzel olmus,çok kurnaz ustalarda var çok zeki müşterilerde var :D
zamanında çok çektim ustalardan ama şuan bitane kaportacım var akraba gibiyiz :) ailesi ailem gibi. mekanik yürüyen kaporta boya hepsini birlikte ikimiz yapıyoruz :) yemek ısmarlıyorum arabasına yakıt alıyorum hiç olmadı akşam bi mangal yapıyorum çözüyoruz borcum ne usta mevzusunu :D