yeniden kafa monte edilir ömür boyu para yatırılmaktansa :D
Printable View
Bugun gitttim doktora ayni terrane. Test virt zirt.
normal minoxil ne ise o , 3-4 sene önce sürekli berbere gider saçlara fön çektirirdim waxlattırırdım belli bi süre sonra saçlar zayıflayıp fönlenirken kafa derimde yanma hissettim baktımki saçlar çok zayıflıyor bende fönletmeyi bıraktım sampuan olayını kestim sonuçta içinde doğal olan hiçbir şey yok, hakiki zeytinyağlı defne sabunu kullandım saç bakım yağları hazırladım 1 ampul benexol, susam,badem yağı,ısırgan otu yağı, çam terebentin haftada 2 kere bu karısımı sacımda ortalama 1 saaat bekleterek kullandım minoxidil kullandım ve çinko hapı almıştım 3 ay düzenli kullandıktan sonra ilk haftadan itibaren saçlardaki canlılık çok farkedilir oldu dökülme durdu dökülen saçlar tekrardan yenilenmeye başladı 3 ay sonra bi fön çektireyim dedim tarak zor girdi :) berber bile şaşırdı
Valla biz 1.5 yıldır kullanıyoruz minoxili bi dökülme göremedik ? Aynı şekildi ben de 4 aydır kullanıyorum maşallah diyelim. Birçok arkadaşımda da durum aynı.
Ama derseniz ki kalıcı çözüm değil geçici çözüm evet haklısınız bırakınca dökülme başlıyor tekrardan. Saç ekimine kadar götürsün yeter.
Özellikle evlenene kadar olan kısım önemli :D
Kesin çözüm yazacam arkadaşlar defteri kağıdı çıkarın not alın kirkland minoxil 6aylık 140 lira paket halinde bulamayanlara yardımcı olurum sabah akşam 1mil saça sürülecek sürdükten sonra akşamları azalderm adlı kremi yoğun dökülen bölgeye fındık büyüklüğünde masaj yaparak uygulanacak ve eczanede PROSCAR adlı ilacı alacaz mavi hap şeklindeki bu ilacın her bir tanesini bıçak yardımıyla 5 ebölüyoruz her böldüğümüz bir parçasını günde bir adet içiyoruz ve şampuana veda edip bioxcin bioblas filan hikaye yeşil dalan sabun veya defne veya Eytin yağlı bir sabun kullanmaya başlıyoruz bu uygulamayı düzenli yaparsanız emin olun 2 ay sonra değişimi farkedecksnz unutmayın düzenli uyguluma şart
Konuyu hortlattığım için çok çok özür dilerim ama acil önerilerinize ihtiyacım var. Daha 23'ümü göremeden kel olacağım son 1.5 aydır aşırı şekilde dökülmeye başladı. Zeytinyağlı sabun kullanıyordum 6 7 aydır ama son 1.5 ayda deli gibi dökülmeye başladı, duşta dökülenleri bile saymıyorum. Duştan çıktığımda havluyla hafifçe kuruladığım zamanlar bile, en az 7 8 tel saç görüyorum havluda. Saçım ıslakken elimi DOKUNMAM yetiyor 1 2 telin gelmesine. Bu aralar çok büyük sorunlarım var, belki strestendir bilmiyorum ama gözle görülür derece özellikle sağ sol ön tarafta açılma var. Abiler lütfen zamanında kullanıpda işe yarayan ilaç, iğne, şampuan, sabun ne olursa olsun yazında deneyeyim. Birde bu dökülen yerleri yeniden nasıl canlandırırız? Uzun zamandır saç spreyi, wax v.b kimyasallar kullanmıyorum üstelik. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Bu arada belirtiyim abiler kaşlarımı bile şöyle hafifçe çeksem kökten dökülüyor 1 2şer tane, kaş çok o sorun değilde zaten alnım açık saçlarda iyice gitti...
Stres büyük etken gerçekten ama şehir değişikliği yaptıysanız ondanda olmuş olabilir.Üniversite için konyaya geldiğimden beri benimde yanlar açılmaya başlamıştı hatta giderin tıkandığını bilirim öyle çok dökülüyordu.Bende saçları üç numaraya vurdum,stresten uzak durmaya çalıştım.Şimdi baya baya azaldı dökülme olayları.Uzun lafın kısası strestendir:D
Selam,
Linkteki ürün ile başlayabilirsin. Saç dökülmesine neden olan eksik vitamin mineral vs hepsi içinde. Ben faydasını görmüştüm.
Medobiocomplex Kadın ve Erkek Kapsul
Kesmezse b planımız var. Yazarsın.
dostum dökülmeden kastın saçkıran hastalığı ise,yani bölüm bölüm dökülmeler oluyorsa bursa uludağ üniversitesi dermotoloji bölümü prof. dr. emel bülbül gitmeni öneririm bursada çok yere gittim zamanında hüseyin durmuşlar da buna dahil.Allah şifalar versin
herkeste aynı ilaç aynı etkiyi yapmıyor aslında en doğrusu saç ile ilgili test yaptırmak olabilir fakat ben vichy neogenic ten çok memnun kaldım , biraz pahalı ama 1 kutu alıp deneyip eğer fark gorursen devam edebilirsin , biraz uzun sureli kullanım istiyor yanlız en az 3 kutu yoksa bıraktığın gibi eski haline donuyor saçlar
Mınoxıl iyi hoş da saç çıkardıgı gıbı vucutta ozellıkle kol ve omuzlarıda orman kıvamına getırıyor...Kana karısıp butun vucudu etkılıyor...Bıraktıgında saçlar dokuluyor ama bu kıllar gıtmıyor...
Abım den bılıyorum :)