eray ankarada arkadaşlar yürümeyen bmw si için k20 swap önerdim bmwye zavallıyı typerlar yardı yardı senelerce beceremedi yürütmeyi o yüzden e30 a k20 swap yapacakmış yani erayın bmwsi de yürüyecek
not: adi pc m açıkken konu açmış
pisliksin eray
eray ankarada arkadaşlar yürümeyen bmw si için k20 swap önerdim bmwye zavallıyı typerlar yardı yardı senelerce beceremedi yürütmeyi o yüzden e30 a k20 swap yapacakmış yani erayın bmwsi de yürüyecek
not: adi pc m açıkken konu açmış
pisliksin eray
ECUTECH İstanbul
Son zamanlarda aldığım en güzel haber. Hatta öyle inanılmaz ki, şüpheleniyorum Eray abimi senin üyeliğine girip yazdı diye.
Abi neden özel olarak 325 istiyorsun, onu öğrenebilir miyim?
K.
eray kesın erkut abının sıfresını ele gecırdı ondan boyle yazılar gelıyor...
senın BMW cı olacagını ruyamda gorsem ınanmam)
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
yaa erkut efendi erayın kuyusunu kazarsın demi al sana bomba konupiston garage die bi yerde çalışmayan 2 adet e30 var sahipleri yılmış durumda bence beleşe kapatırsın hahahah
erkut abi yazmaz böyle şeyler![]()
abi seni tanımam ama yazdıklarını hep okurum bu msjı ciddi olarak sen mi yazdın![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hiç sanmıyorum Gerçek olacağını Şimd aradım erkut abiyi sanırım işi wardı birazdan arayayım seni dedi![]()
erkut yazmaz boyle seyleradam tanıdıgım en agır honda fanatıklerınden .... honda de elındekı ekmegı al , oderece yanı ..
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
huzur ///Mpower da arkadaşlar erkut ta doğru yolu buldu inat etmeyin
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bı gelp bakayım huzurunuza![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
gel la seninki geç gelir yine ztn takılırız özledim seni kaç saattir görmüyorum![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)