Ahanda benim takıntı bide arabayı yıkarsın inadına aile büyükleri basar bişeyde diyemessin :ofk:
Printable View
anlaşılan birçok insan malının esiri olmuş burda...yazıktır yapmayın...bu kadar sakınılan göze çöp değil at batar at!...
Niye malinin esiri olsunki ha tamam yasli insan binemez edemez kapiyi sert kapatir falan ona bisey denmez ama eli ayagi tutan adamda duzgun binsin birinin arabasina biniyorsan zarar vermiyceksin bu kadar net
kapı kulubu yerıne kapıyı camdan ceken yada camdan kapatana ayar oluyorum cam esnıyor
yaşadığım yer sürekli derli toplu olacak. dağınıklığa tahammülüm yok.
Yazılanların çoğu bende de var. Özellikle kasisten geçerken teybin sesini tamamen kısıyorum çok acil bir işim yoksa arabayı çalıştırıp başında bir sigara içer öyle yola çıkarım, arabada birisi bişey içerken şişeyi bacak arasında koltukta bırakırsa koltuğa değmesin diye sert çıkarım, Annemi pazar alışverişine götürürsem bagaja gazete sererim, Kapı ve sigara olayına rahatsızlık derecesinde takıntılıyım sert kapatanı bozarım. Arabayı yıkamacıda yıkatırsam yola cıktığımda yan aynadan su akarsa döner gider tekrar arabayı baştan sildirirm ( çok yaptım ) Evde kurallar tam tersi arabamda ne kadar titizsem evde o kadar pisim :D
bende ayakkabı takıntısı var. haftada bir ayakkabılarımı boyarım. üzerinde en ufak bir leke olursa sıyırırdım ama bu ayakkabıda ki leke takıntısını kontrol altına aldım :)
haa birde avm'ye gittim diyelim beğendiğim bir ayakkabı gördüğüm zaman mutlaka alırım sürekli giymeyeceğimi bile bile
Çok takıntılı bir adamımdır , bazen kendi kendime psikolojik problemim olduğuna inanırım ama en büyük takıntım ellerimin temiz olmasıdır..
Örn,elimi yıkayamıyacağım yerde hayatta ellerimi kirletmem..Otururken kalkar yıkarım.Tanımadığım (temiz olacağını bilmediğim) insanlarla tokalaşmam..Sağı solu tutmam vs vs uzar gider , en büyük rahatsız olduğum konu :)
Valla bu arabanın kapısını çarptı , koltuğa şişe koydu , paspası çamur etti , olayları bende yok , bizden değerli değil koduğumun arabası...
araba kullanırken biyerlerden tıkırtı gelince cinifit oluyorum..
-arabada kesinlikle sigara içirtmem
-eve geldiğimde ilk aç olsam da tok olsam da buzdolabına bakarım.
-karşımda tırnak yenmesinden nefret ederim ama ben yiyorum. en nefret ettiğim şey :(
-dağınıklığı sevmem ama kendim dağınımdır.
-paraları hep atatürk resmi bir yere gelecek şekilde katlarım.
-orta şeritte giderken arkamdan sellektör yapanlara deli olurum.
valla aklıma gelenler bunlar :):)
Kahverengi Ayakkabı Giyipte Siyah Kemer Takanlara veya Tam Tersi Yapanlara Acaip Sıkıntı Alıyorum Birkere Arkadaşım Yapmıştı Gömleği Üstüne Bırakıyor Görükmediği Halde Zordan Ayakkabı'dan Aynı Renk Kemer Aldırdım :D
arabama yaslanana el kol koyana acayip fitil oluyorum.. arabam hep temiz olmalı yoksa kendimi cok pasaklı hissederim. vs vs
Al benden de o kadar, araba temizken elleyenlerin ağzına tuvalet terliği ile vurmak istiyorum.
Birde arabayı park ettiğimdede yamuk durmamalı düz olmalı kesinlikle :)
kendimin değilde ne yakın arkadaşımın takıntısından bahsedim :D kendi yazamamıştır umarım baktım göremedim...
oğuz alp demir adlı arkadaşım kendi araba temizleme konusunda o kdr takıntılıdırki 1 arabayı 3gün yıkayabilir 1gün kirlerinden arındırır 2. gün içi 3.gün parlatma gibi ve takıntı boyutu o kdr çokki arabaya galoşla bindirdiği görülmüştür temizledikten sonra :D :D :D
burdan kendinisi saygı ve sevgiyle anıyorum :P
kaldırım varken yoldan yürüyen yayaya fena gıcık oluyorum, bi de üstüne gelen arabaya tip tip bakmıyo mu, vur ağzına! Bilader o kaldırımı yayaya yapmışlar, arabaya değil, araba mı gidecek oradan? Aynı şekilde kaldırımdan giden motorsikletlilere de fena uyuzum, hatta yoldan yürüyen yayadan daha fazla uyuz oluyorum, yanımdan geçerken tekme atıp yere düşürmek istiyorum, hayır, bugüne kadar hiç yapmadım, yapmam da, terbiyem el vermez. Herkes gitmesi gereken yerden gitse ya?
Gazlarken veya adres ararken muzigi kisarim, dikkatim dagilir, park ederkende kaparim(Sensoru duymak icin degil)
Otururken koltuk ve direksiyon yuksekligi, uzakligi vs her ayari rahat bi ayarim var onda olur, onun disinda asiri rahatsiz olurum kullanirken yoksa, Vede aynalarim en iyi gorus acisini saglayacak sekilde ayarlamadan rahat edemem, hem dikiz hem yan aynalar, ozellikle yanlar, sag ve sol seritteki arabayi gostericek (Makas vs atmam gerektiginde gorebiliyim rahatca mesafeyi vs), Arabanin ses sistemi ayarli olcak her zaman, fazla bas cekemiyorum, az da olmayacak tam kararinda.
Bir araca modifiye parca alirken veya yaparken illaki hersey ayni markadan olcak olabildigi kadar, mesela K&N hava filtresi aldiysam k&n yag filtresi alirim, Borla cat-back aldiysam headersda illaki borla olcak. Yada eibach suspansiyon aldiysam sway barlar vs, mumkun oldugunca ayni marka dikkat ederim.
Aydinlatam konusunda, mesela aracta xenon kit varsa illaki tam beyaz olcak 5000k-6000k arasi en fazla 6000, ve sislerin rengide ayni olcak, Plakalik isigida ayni renk tonu.arka filmle ayni olcak on yan camlar, Balansi arabanin lastikleri frenleri hep iyi olcak, ve her zaman aracin filtresini (k&n kiti var) temizlerim illaki pislenince, Vede silecek gicirdisi cekemem illaki iyi silcek, ve antifirizi suyu tam olcak. Vede xenonlar atiyorum bi markaysa, sislerde herseyde ayni olcak, sari halojenden nefret ediyorum.
Ayni zamanda burdaki polis araclarinin model/markalari ezberimdedir, farlarinin geceki sekli semalide, gece otobandayken dikkat ederim buna, Radar detektorsuz ciplak hissederim, kamyon cevirir gibi sanki iki saatte serit degistiren yada donenlere genis genis 4 yol agzinda vurcak gibi sinir olurum, Uzun yolda en son hizinda gitmiyosam aracin mumkun oldugunca yol izin verdigi kadariyla rahat edemem. Cam filmsiz araba kullanamam, haksiz oldugu yerde magandalik yapip yag gibi uste cikmaya calisanlara tav olurum, laubalilige samimiyeti olmayan kisiye lakaitlik edene uyuz olurum, yeni tanistigim kisilere hep siz diye hitap edip efendim derim biseyi anlamadigimda dedikleri hee denmesinede sinir olurum
Arabadan haric:
Gece ciktigimda vs, Fren mekanizmam yok, bi basladimmi devam ederim, Hangi ickiyle baslarsam onla devam ederim, tukenirse midenin icine etmiycek birseyle devam ederim, Vede mesela kiz arkadasimla evde film izlerken vs iciyosak o sise illaki biter, takinti gibi, hatta abartip 2 sise blush 70lik ve bi 70lik jagermeisteri icmislimiz var redbulla (alka seltzer sagolsun, sabah alka yoksa kafamda filler ciftlesiyo gibi olur), Kiz arkadasim bende kalirken buyuk tuvalete cikamam :D (suyuda acsam ses gider diye falan, illaki uyumasini beklerim cok gerekiyosa cikmam tuvalete evin en ucrasindaki tuvalete girerim), hep yanidma nane sakiz vs tasirim, dus almadan rahat edemem sabah vs vs.. Hep kiligima kiyafetime takintiliyimdir yakalari yamuksa utulerim gomlegimin, hep tam cikmadan giyerim bi yere gitmeden onceki ustumde durup kirismasin, Kisin tshirt-boxer yazin boxerla uyurum, genelde hep yastigima sarilirim aliskanlik (bacagim ifalan atarm:D) tek uyurken, yada sirt ustu uyurken kiz arkima doladiysam kolumu uyusur sinir olurum (hic romantik degilsin okuzsun diye firca yedik :D),
Illaki bolgemde mevcut olan en hizli internet bagli olcak, ve ev sinema sistemi tv yi vs kurarken illaki ayni marka kablo kullanmaya calsirim herseyde (monster falan). vede birseyin en iyi goruntu kaliteli versiyonunu vs indirirm hep divx, mp3 leride 320k olabildince. ve sarki ismi, dosyalari duzenli olcak
Ha fazla oldu ama + olarak gozluk takiyosam evde (lens takarim disarda) asla caminda bi leke olsun sinir olurum high definition olcak:D., gunes gozlugu icinde gecerli, asla basima takamam tac gibi, kapali mekanda takanlara sinir olurum nasi bi kroluktur.., Gomlek yakalarini apaci gibi dik yapanlarada sinir olurum, ayrica parfum/deodorant sikmadan cikamam, sacim daginik kabariksa duzeltene kadar ayar olurum.. var oglu var oglu var :D. ayrica asla bayanlara sahip cikiyosam tek erkeksem bir mekanda asla bayandan fazla icmem sarhos olmam,, Son olarak ekliyorum: Herseyi yazilimin guncel olcak, tv, hoparlor monitor vs simetri icinde olcak, ekran hep temiz olcak, var oglu var oglu var...
Ayrica bozuk yolda yada site icinde bariz basilmayacak yerde, sanki tabakhaneye yetiscek ustume cikcak gibi darlayanlara asiri sinir oluyorum, bi yerden sapcaksam sinyal vermissem inadina, sanki yol verince namusunu bekaretini verdigini sancak gibi inat seref meselesi gibi yol vermeyenlere de asiri sinir olurum, sapagi kacirtti kac tanesi artik agzina kiriyorum direksiyonu.
Şu kanka lafına fena kuruluyorum...Kardeş de , gardaş de , keke de , kirve de , bro de , moruk de , hacı de ama şu kanka lafını demeyin be arkadaş...Hele bide kızlar söyledimi hiç hoş olmuyor....
Bir kadın Adriana vari de olsa, 'abi, kanka ,kızım ' dedimi bitiyor benim için.
''Kanka'' nedir yaaaa :D
pampa mı desinler istiyonuz :D
bende kimseye demem kanka kimsede bana demez. ayar oluyorum. ama bı ıkıtane yavsak arkadasımla panpalaşırız :) heuehuehe :D ama kanka değil!
bide kuzu kuzumm falan kim olduğuna bakmam basarım eksiyi.
Çoraplarımın hepsi sağ ve sol olmak üzere ayrılmıştır. Asla birbirine karışmazda.. Sağ sağa giyilecek, sol da sola giyilecek.
Geçen sabah uyku sersemi bi karıştım hangisi sağdı hangisi soldu diye yarım saat attı, işe geç kaldım (spor gazetesi)
Öyle de bi gerzeğim işte efendim :)