digitürk play bence başarılı ayda 25tl gibi bi rakam olması lazım hem lig tv'de var
Printable View
digitürk play bence başarılı ayda 25tl gibi bi rakam olması lazım hem lig tv'de var
2 gundur tivibu kullanıyorum cok guzelmıs . dıgıturkden cok cok daha ıyı.
Arkadaşlar beni digiturk'den arayıp duruyorlar.. eve mutlaka lig tv almak istiyorum.. 1 yıl tahahutle lig tv (şampiyonlar) + giriş paketi 42 TL diyorlar.. eğer internet de dahil olursa 88 TL gibi bir rakamdan bahsettiler..
ben yıllardır adsl ttnet kullanıcıyım 63TL ödüyordum, kampanyanız yokmu ayrılacagım buradan deyince 1 yıl tahahut ederseniz aynı tarife ( 50GB adil kullanım kotalı 8mb internet) 44 TL ye düşecek dendi, bende neden önceden haber vermediniz dediğimde size ulaşamamışlardır gibi ıvır zıvır dediler.. bende internet zaten sabit hat üzerine dedim, birşey diyemediler tabi..
şimdi ben 44TL yi duyunca + lig tv de alırsam 44(net)+42(ligtv) 86TL'ye denk gelecek.. yani adsl ttnet'e devam edicem gibi gorunuyor.. digiturk'den internet paketli hem lig tv hem giriş paketi alacak olsam 88 gibi bir rakam ödücem.. hemen hemen aynı olmasna rağmen digiturk'un bana internet hızı konusunda bir görüş bildirmedi, bende ttnet'de karar kıldım.. yanlış mı yapıyorum acaba?
güncel...?
5 yıl digiturk kullandım ama şimdi en güzeli Dreambox'lar. Tartışmasız 3'ünün de üstünde.
Her ne kadar dışardan illegal gibi gözükse de en sağlıklısı bu.. Fiyat-izlenim açısından.
dreambox ile dsmart da olan 22 hd kanalı izleyebiliyor muyuz? (dreambox un hd receiver ını alarak tabii)
3 senedir digiturk kullanıyorum öneririm :)
D-ZMART+NET kampanyasına karar verdim ve aldım. Bence D-SMART her türlü bozar Digitürku. HD kanallarda yayın kalitesi müthiş. Ses olarak da harika. Mesela Digitürkte müzik ve radyo kanallarında ses iğrençti. Surround ses sistemimin farkına vardım ilk defa. Belgesel kanalları D-SMARTtakiler bana daha çok hitab ediyor. Otomobil motosiklet programları falan. Sinema kanalları, dizi kanalları, spor kanalları falan daha zengin D-SMARTIN. Müzik kanalı da daha fazla. Bende Digitürk giriş paketi+çizgi film+belgesel paketleri vardı ama sadece. İnternet henüz bağlanmadı yorum yapamıyorum ama D-SMART genel olarak hoşuma gitti benim.
eğer para sıkıntısı yoksa kesinlikle digiturk plus alıp istenilirse dizi kanalları istenilirse sinema kanalları açılıp hiç bir şeye ihtiyaç duymadan izleyebilirsiniz. hatta salon kanallarını da alırsanız eğer sinemaya gitmenize bile gerek kalmayabilir :) ne kadar para o kadar köfte kısaca :)
daha dün dsmart hd eğlence paketli bağlattım.
limitsiz internet (yalın) + 20 küsür hd yayın vsvs ayda 79tl.
yayını çok beğendim, kaç yıldır hd tv var boşa harcamışız televizyonu normal yayın seyrederek. hd dünyasına adım atmakta biraz geç kalmışız ama olsun...
Teledünya der tek geçerim.
dıgıturku arayın kapattırmak ıstedıgınızı soyleyın ve kımlıkle beraber kapatma yazısını fakslayın hemen genel mudurlukden arasınlar butun kanalları açmaya kadar teklıfler gelıyo ahahhaha:D ama buna rağmen kapattırdım :D
Superlig'den oturu Digiturke domalmaya devam, futbola care bulsam aninda dehliyip Teledunya ve Dsmart alirim.
Sırf National geo. kanalları için digitürk'ü seçtim d-smart'da sadece discovery var digi'de hem discovery hemde nat geo öyle futbol ile işim olmaz sadece bu bu iki kanalım olsun başka bir şey istemem yayın kalitesi olarak'da gayet tatminkar
Bu arada şuanda tivibu web kullanıyorum bütün kanallar SD sorun yaratmayacaksa fiyatına göre 4tl iyi diyebilirm
ttneti kapattıktan sona telefondan çok paralar ödemeye başladım bu internet olayına ve hep sınırlı kota hız düşmeli, şimdi tekrar eve internet alayım diyorum, almışken odada duran boş tv de kullanılsın diye düşünüyorum digi+net mi olsam dsmart+net mi yada başka bir seçenek mi önerileriniz var mı ?