12 ay peşin fiyata D-Smart Maxi Paket HD aldım. Taktım TV'nin kart girişine sorunsuz şimdilik. Abonelik olmadığı için sorun yaşamam sanırım ama telefonları açmıyorlar onu biliyorum. :D
Printable View
12 ay peşin fiyata D-Smart Maxi Paket HD aldım. Taktım TV'nin kart girişine sorunsuz şimdilik. Abonelik olmadığı için sorun yaşamam sanırım ama telefonları açmıyorlar onu biliyorum. :D
nekadar zam geliyor bilginiz varmı ??
Tivibu hakkında yorum alalbailir miyim?
Digitürk cihazından sıkıntım var...
Digiturk un Allah belasını versin artık.
Film izlerden, maç izlerken ekranın ortasında kocaman şifreler çıkıyo neymiş kaçak yayını engellemek için ben 15 sn işgence çekiyorum.
Sadece film, belgesel ve 4 büyüklerin maçını ayda 75 TL ye izliyorum ve her akşam 2-3 kere kutu kendini kapatıp açıyor vs.. Görüntü se Dsmart ın HD sinin yanına gelemez.
Ben nette araştırdığımda tivibu ev hakkında çok fazla şikayet görmüştüm yayın alamama,aşırı donma vs. pek televizyon bağımlısı olmadığımdan ve oturduğum binada kablolu yayın da olmadığından denemek için 2 yıl önce Tivibu bağlattım.Giriş paketi benimki 13 tl sanırım.Herhangi bir sorunum yok takılma,donma kesinlikle yok kanal sayısıda git gide artıyor memnunum yani.Bu arada tivibu bağlamaya gelen teknik servis elemanına sorduğumda bana santrale yakınlığın önemli olduğunu söylemişti.
tivibu dan çok memnunuz
yayın kalite olarak uydudan falan iyi bir kere
takılma donma yok ama bizde şans var belkide
seç izle diye bir özellik varki süper
bugün kaçırdığın diziyi 2 hafta sonra tekrar seyret
yada akşama kadar 100 kere seyret!
canlı yayını dondur, git tuvalete işe gel kaldığın yerden devam et
programı kayıt et sonra izle falan
bir sürü özellik
artık uydu muydu bitmiştir zaten
yeni trend IP tv
fakat herkes çakal olmuş
baktılar tivibu tuttu 9 küsürdü
önce 12 falan oldu
yakında 14 olacak minimum paket fiyatı
Yeni taşınacağım apartmanda çanak anten kullanmak yasak, merkezi olarak da apartmanın uydusu ve digiturk bulunuyor. Bunun dışında da Kablo TV seçeneğim var.
Türksat'ın HD Teledünya+20Mbps (50GB) limitli 55 TL'ye bir paketi bulunuyor. Digitürk'ün internetli paketleri sanırım kalkmış, zaten olsa bile ayrıca telefon hattı bağlatmam gerekiyor.
Mutfak ve oturma odasında toplam 2 televizyon olacak. Mutfak için bir uydu alıcısı alıp geçeceğim fakat, internet ve tv yayınını ne yapmam gerekiyor bilemedim.
Kablonun bahsettiğim kampanyasından yararlanan var mıdır ?
Türksatın bahsettğiniz kampanyasını kullanıyorm şuan iş görüyor bir sıkıntı yok internetide hızlı, ailemle otururken uydu kullanırdım onda seyrettiğim bazı kanallar yok bunda onun sıkıntısını yaşıyorum onun dısında gayet iyi
ben
modemin, uydu cihazının, kurulumun ücretsiz olup sabit ev telefonu gerekmediği için tercih etmiştim.
Hem internet hem de yayının maliyeti de yüksek oluyor. Evimde internt yok, 3G yetiyor bana. TV için de internet bağlatmak gereksiz maliyet doğuruyor.
çok teşekkürler cevap için, kampanya dahilinde Next'in HD uydu alıcısını verdiğini ve kullanımının kötü olduğunu yazmıştı bir arkadaş, birkaç yerde daha aynı şeyi okudum. Sizde de mi aynı receiver mevcut peki ?
Bende eve telefon bağlatmayacağım, aynı şartlar benim içinde geçerli, o yuzden mantıklı geliyor, 55 TL'de iyi bir fiyat.
bugün aradılar 12 ay taahhüt ettim. ilk 4 ay 35 TL HD kutu herşey açık sonrasında biraz kalın olacak sanırım :)
digiye ne kadar saydırsam az ..
bende tivibu aldım ve beklemedeyim ,daha bağlanmadı ...hayırlısı diyelim artık :)
Digiturk giris + 2 eglence paketine HD olarak yaklasik 27 TL veriyorum, lig tv'yi almak istiyorum ama Digiturk herkese gecirmasyon fiyat verdigi icin fiyatlar konusunda pek bilgim yok. Aylik ne kadara anlassam iyi bir alisveris yapmis olurum ?