Baya oldu deneyeli ama benzin fiyatını hatırlamıyorum
Printable View
Baya oldu deneyeli ama benzin fiyatını hatırlamıyorum
bugün denedim eskişehir- antalya arasında 520 km de 148 tl yaktı hızım ortalama olarak 90-100 arasıydı sürekli. araçta 60'lık düz boru otto son susturucu ve açık filtre var sadece..
40 litre yakıt ile şehir içi karışık kullanım (vtec üstü dahil) 540 km yapıyorum
belki hortlatmak olacak ama kusura bakmayın.
güncel fiyatlarla VTI'larınız ne kadar yakıyo öğrenebilirmiyim :D
Ankara dan İzmit te 4 kişi gidip geldim ortalama 80-90-100 kmh ıle gıttım
220 tl benzın yaktı arabam :)
valla civic vti değil ama crx vti yani b16a2 crx 50tl ile vtec açmadan 190km yapıyorum (bursa mustafakemalpaşa arası git gel + cadde piyasa turu) iyimi kötümü anlamadım ama eski d16a9 ile de aynıydı (zamlardan önce d16 ile gidiş gelişim 45tl idi), yani yakıtta hiçbirşey değişmedi.. sadece sıcak soğuk çok ayırıyo.. motoru soğutursan sonra bidaha çalıştırırsan ayvayı yedin yakıt direk 10tl-15tl artıyo. d16 sıcak soğuk pek farketmiyodu..
Ben ortalama 7 litre yakiyordum arasira vtec ustu ama genelde normal tempo ile...
Filtre headers kat iptali orjinal susturucu vardi...
istanbul trafiğinde 50 lira benzin 100-130 km arası değişiyor kullanım ve trafiğe göre
kafasına göre takılıyor:) benzin de fark ediyor ...ama totalin benziniyle 35_40 arası değişiyor:D
Sol vitraja girince az yakıyor ama sağ viraj larda cok yakıyor benım araba :D
arabalar aslında çok yakmıyor malesef benzin fiyatları çok pahalı
20 tl korfez ıstanbul :D
430km gidiyor bir depo ile sakin kullanımda B20 Integra Ls/Vtec 220HP
tek başima istanbuldan çıkıp antalya alanyaya yakın bir yerden benzin aldım gece 100.110 km süratle kontrollü gazla vafc kısık ayar 15.5 .16.5 afr yle 730 km yol gittim nerdeyse ilk 200 km ibre hiç düşmedi gırtlak benzin doldurmuştum şimdi yol daha kısa daha düzgün hiç kasmadan 120 km hızla bakımlı vtec 600 km garanti
kafama göre karışık genelde yüzde 60 vtec acıyorum 50 TL ile 90 ile 110 arası