en iyisi uzaktan kumadalı bı araba:)
Printable View
en iyisi uzaktan kumadalı bı araba:)
hoşuna gidecek bir karakteri bir cismi veya kendi fotoğrafını yapboz yaptırabilirsiniz. o yaşta ki çocukların gelişimine de katkıda bulunur :)
Abi belki biraz cep yakar ama ben şu at kadar halimle bir tane alıp sabah akşam oynamayı düşünüyorum ;
2.4G Airplane 9806 4 Kanal Ufo RTRDiğer MarkalarDiğer Markalar
Kullanır kullanır o şu anda full öğrenmeye açık taze bir beyin senden benden çok daha kolay kavrar hemde RC modelcilik gerçekten çok güzel bir hobi enerjisini atabileceği zevkli ilerisi açık hobisi uğraşı olur.
http://hackedgadgets.com/wp-content/...8_Engine_2.jpg
ohaa çok iyi :D:D
ben kumandalı heli aldım baya eglenceli ama alırken okumamışım +8 yazıyo yeğenim daha 4 yaşında:D şimdi oturduk biz oynuyoz oda izliyo. 8 yaş için süper eğlenceli bir araç...
valla bende bugun 7 yaşındaki kardeşime hareket bisikleti aldım bmx :) eve gelmesini bekliyorum , zamanında bendede vardı halada var :D , güzel bi hediye olabilir
Hediye ürünleri ve hediyelik eşya konusunda size en iyi şekilde en kaliteli hizmeti verebilecek olan Hediye firmamız ile sizleride aramızda görmek istiyoruz . Sitemize ulaşmak için Hediye Evreni
lego alınabılır. Zeka geliştirir ufaklıgımda en doyamadan oynadıgım oyuncaktı saçma sapana taka taka şans eserı robot bıle yapmıştım :D
yakasına bi 100 lira tak bırçet tamam işte, ne uğraşıyon bukadar :D
heaa bugün gördüm bugün yazdım dün görseydim dün yazardım, ondan önceki gün görseydim ondan önceki gün yazardım, ondan önceki günden önce görseydim ondan önceki günden önce yazardım :D