Adamlık, delikanlılık bu değil. Adi şerefsiz..
Printable View
Recep abiye geçmiş olsuna uğradım çevik kuvvet,siviller vs baya karışıktı, Opel,ford bölümü ile " acanta"dedikleri sıfır parçaların bulunduğu bölümler kül...Yan komşuya bile sıçramış ,geçmiş olsun demek lazım neticede büyük maddi hasarlı bir olay..Haa altından kalkamazlarmı illaki atlatırlar.Hurdacılar kirli çıkıdır :) Yerde çivi bulsa cebine koyar :D Esnaflık muhabbetine gelince çok göreceli kalıyo çünkü malzeme alırken fiyat verebilecek belli başlı elemanları var sürekli parça alanlar zaten kendi gider malı bulur getirir üç beş sıkar kaçar :D Bu gaça olur diye sorarsan servis fiyatının yarısını söylemek usuldendir ama bazı parçalar vardır servisten bile yüksek çekerler ..Bir malı yana yana aradığını hissederlerse yine işin zor.. vs
Geçmiş olsun güven oto ankara dan önce antalyada idi sonra ankaraya taşındılar bende bi kaç bmw parçası almıştım zamanında
sana bişe dediğim yok kardeşim :D sen çok şanslıymışsın valla :D:D
ben hemen hemen hergün ordayım parçayı raftan kendimiz alırız felan bize bile reste rest muhabbetleri var
yerden alırsın bir beyin bu kaç lira dersin 1000 tl derler aynı parçaya abs beyni de 250 derler :hehe:
wallla yalan değilse görüştüğümde söyledikleri zarar 30 trilyon yaklaşık...
çok geçmiş olsun. hurdacılarda çok büyük kayıp söz konusuymuş bende haberini aldım.
cok gecmis olsun...
gecmis olsun ne mallar gitmistir beee
30 trilyon ciddi rakam...
30trilyonluk malin oldugu yerde sugorta parasindan kacmamali insan....
hangi ürünün faturası varki adı üstünde çıkmacı sigorta şirketi hangi ürüne sigorta yapsın yapsa yapsa dükkanın boş haline sigorta yaparlar
Söylenenlere göre dükkanda ki fazla parça sayısından dolayı neyin ne olduğunu kaç para olduğunu bilmeden fiyat çekipte 30trilyon kaybı nasıl hesap etmişler
Müşteriye verdikleri (abartılmış) fiyattan hesap ettilerse 30 trilyon hasar gayet normaldir.
bugün duyduğumuza göre olay kundaklama olayıymış
o şartlarda yangın olmaması imkansızdı zaten problem geliyorum diyordu üstüste yığılı koltuklar kablolar döşemeler ve herkesin girip çıktığı sigara içip yere attığı bir ortam.
herhangi bir sigortacıyı bırakın sigorta yapmaya ikna etmeye bi bloğun içini tamamen gezdirmeye bile ikna edemezlerdi gördüğüm en büyük ve en dağınık hurdacı oto güven. ama yinede üzüldüm az alışverişimiz olmadı umarım "gıymatlı" tabir ettikleri parçalar yanan bölümde değildir. opel parçalarına %2 zam yapsalar 2 günde eskisinden daha iyi durumda olacaklarına inanıyorum geçmiş olsun.
1'e maledip 100'e satıyolardı. Orjinal parça serviste 100 tl bunlar kafadan 150 çekip pazarlıkla 80e felan bırakıyolardı. Geçmiş olsun ... Çok kısa sürede telafi ederler eminim.
bugun onunden gectım hala ıtfaıye flan vardı.
guven oto ıle bende yaşadım hoş olmayan bır olay.bı parca sordum var dedıler.fıyatta anlastık.arabadan sokulecek yarın verelım dedıler.ertesı gun gıttım fıyatı ıkı katına cıkarttılar.
parcanın clıo rs parcası oldugunu ogrenmısler.
tabı her ne olursa olsun su an baslarına gelen olayı Allah kımsenın basına vermesın.o kadar yatırımın kul olması (ne kadar zengınde olsa) altından kolay kalkılabılecek bısey degıl.