Kiraladığınız büroya göre değişebilir ama "62 metrekare" veya "82 metrekare" gibi isimler.. Ya da kendi alanınızdaki terimlerden bir isim yapabilirsiniz :)
Printable View
Kiraladığınız büroya göre değişebilir ama "62 metrekare" veya "82 metrekare" gibi isimler.. Ya da kendi alanınızdaki terimlerden bir isim yapabilirsiniz :)
mimar yada iç mimar falan mısınız? yani ticari ünvan olarak "mimarlık" adını kullanabilecek misiniz? ona göre bir isim oluşturulabilir, bikaç harften veya sayılardan oluşan ve kolay okunan isimler direkt düz anlamını veren isimlerden daha etkili olur genelde.
Aynen içmimar ünvanını kullanmakta herhangi bi engel yok , okul bitti bu sene.Benimde hedefim bahsettiğiniz basit isimlerden bulmak ismi.
zor iş ya :)
ASO Dizayn Nasıl Olur ?
yada SOA
Ahmet Saraçoğlu Ozan baş harflerle birşeyler bulabilirsiniz
SEL dizayn-grup-tasarım :D nasıl abi yine bağladık arabaya
ismi bulamadım ama slogan şu olabilir
'içiniz rahat olsun' xxxx grup :D
dışınız güzel olsun içinizi SEL halleder :D
roll mimarlık olsun :D
ama rollinglerle ilgisi olmayan insanlar kötü algılar, taklitçiyiz der gibi :D ne garip anlamlar çıakrdım :D
bu arada şaka bi yana, madem iç mimarlık unvanını kullanabileceksiniz, nacizane tavsiyem dizayn,tasarım,dekorasyon gibi ekler kullanmayın. çünkü direkt mimar değiliz, amatör takılıyoruz izlenimi veriyo =) hayırlı olsun şimdiden
net mimarlık
gayet açık ve net
güncel olsun
2kafadar 3d tasarım ofisi :D :D
yada 3d terimlerden bişelerde bulunabilir. Render Tasarım - Materyal proje falan gibi :D
artvısıon
bnce bu işlerde ahım şahımbı ısımden cok yapılan ıs onemlı cok basıt bı ısımdahaııolucaktı yapıcagın tasarımlar zaten adından söz ettırıcektır.
alyazmalım içmimarlık
itg olabilir :) İçmimarı tasarım ve görselleştirme
Bro Dizayn
Bro Tasarim
buda olabilir :)
son noktayı koyuyorum '' DETAYCI'' ismini kullanabilirsin saygılar ( teşekkürü unutmayın :) )
Stüdyo Neo
Üçüncü boyut dizayn veya ileri boyut dizayn koyun...
Güzel İşler Atolyesi