Olimpia,pergel falan ilk aklıma gelenler
Printable View
Olimpia,pergel falan ilk aklıma gelenler
architecturk güzelmiş. hangi ildeyseniz o ilin alan kodu da olabilir mesela eskişehir için 222 antalya için 242 gibi. bazı illerde uygulayıp güzel bi tabelayla birlikte tutturan arkadaşlarım var sonuçta söylenişi kolay, akılda kalıcı, herkes isim yazarken siz numara yazıyorsunuz.
ama istanbul için yorumum yok :)
Arcitech
EachMimar
SinanMimar (isin en tepedeki kisisinin ters yazımı ile şirket ismi)
Yanlış anlama ama tam uçuk birşey istersen;
π iç mimarlik
Pergel mevcut malesef , olimpia da ilk etapta kendi manası ötesi araba cami firması cagristiriyor bana :D öneriler için teşekkürler
sayı olayı guzel ama 234 plakadan ötürü ikiyüzotuzdört değil de ikiüçdört seklinde okunur ilk etapta , onun için pek sinmedi icime
Sinan mimar bayaa farklı versiyonlar da dahil olmak üzere mevcut malesef
Oneriler icin cok tesekkurler arkadaslar ,,aramaya devam :)
postlari okumadim,
icmar ??
Oneri icin tesekkurler , Halen aranıyor günceli:D
Başka fikri olan yok mu?
güzel bir soyadın var.
düşün bence.
İşleri iyi gidiyorsa değiştirme derim.. kurumsallığı oturmuşsa, yasal hak tabep etmiyorsa ayrılan arkadaş maceraya gerek yok diyorum. Risk faktörü..
Tesekkur ederim ,, Bir arkadasımız ayrıldı , halihazırda iki arkadas olarak devam ediyoruz.Onun için sadece benim soyismimle isim yapmak ona haksızlık olur.isim soyismden cok farklı bı marka oluşturma çabamın sebebi bu.
Ayrılan arkadasla bı problemimiz yok , onun herhangi bir hak talebi de yok ama o da biz de farklı bı isimle devam etme kararı aldık bundan sonraki islere....ama asil degisim istegim suanki isimle benzer sektörlerde faaliyet gösteren firmalar oluşu...zamanında isim hakkı vss almadık.oncesinde de sonrasında da farklı firmalar kuruldu.onun içn bambaşka bı isimle daha kurumsal biçimde devam etmek istiyorum.
diğer konu kapanınca boşluğa düşen olursa burda kafa yorabilir benim probleme :D:D
yonkers(yankırs)
"organize işler mimarlık" olabilir bence :) hani çok orginezeyiz her işimiz yolunda işler gibisinden :) tamam filmden alıntı yapmış olabilirim ama aklıma geldi bi an :)
designer architect olabilir tasarımcı mimar anlamında
bunların ilk 3 harfleride olabilir desarc
eagle-archi olabilir beşiktaşlı olduğum için kartal mimarlık anlamında :D
aklıma geldikçe yazarım daha :D
Edit : cast archi olabilir :D