Beyler bence toyotayla kia karsilastirilmaz toyota herzaman satar kia yi herkes alip binmez ;)
Printable View
Beyler bence toyotayla kia karsilastirilmaz toyota herzaman satar kia yi herkes alip binmez ;)
alper biraz daha soft yazabilirsin kardeşim. neyse, konuda sorduğun soru için ben dizel astra classic sedan diyorum.perf. fakiri olabilir biraz ama arabadan ne beklediğine bağlı.comfor donanım olarak iyi araçlar bence.modifiyeye de uygun bence sitede bi örneği vardı mesela.aracını sattığın paraya rahat rahat alırsın.kolay gelsin ;)
Hyundai - Kia son 2 yılda gerçekten güzel girişimler yaptı. Ama kafalarda halen 2000 model Rio lar 96 model Exceller H-100 ler var.Hyundai - Kia dedin mi bu geliyor insanların aklına.Bi Genesis - Elantra - Koup gelmez.
Uygunsuz tek bir kelimeden elenen bir konu engel yemem ve halen bu olayın ardından o şahsın yaş vs.gibi bilgilerini gizli tutması ! bütün yazılanların bana yüklenmesi bu noktaya getirdi karşı taraf direk sen liseli misin vs gibi.denilenlerde hiç bişey yok , doru haklısınız suç benim ;)
Cevaplar için teşekkürler konu kapatılabilir..
Gereksiz tartışmalardan ve marka fanatikliğinden kurtulun artık.Test edersin ondan sonra dersin ki ha bu alınmaz,ama benim gördüğüm kadarıyla kia çağ atladı.
Bu konu üzerine beklemeden gittim test ettim zaten bu noktaya getiren araç bakalım nasıl bişey diye fakat gidişi hariç hiç bir + yönünü bulamadım kendi aracıma kıyasla..