ahh be ben satmayacaktım camberi ya
Printable View
ahh be ben satmayacaktım camberi ya
Buralarda var bi iki tane ama sahipleriyle muhabbetim yok o yüzden sormuyorum bile.
Bu taraflara yakınmısınız?
Drag denemelerimizde 200 mt mesafede ilk denemede kafa kafaya, 2. denemede ise 1 boy farkla yürüyoruz. gti önde oluyor 1 boy. Rollingte ise 2. vites 45 km gibi bir hızda bastığımızda 3. vitesin ortalarına kadar 106 yarım boya yakın öne çıkıyor ama 3. vitesin sonunda yakalayıp 4 te 1 boy 5 te ise arayı açıyorum. Aynı gti ile yakın bir zamanda ufak bir denememiz daha olacak daha net videolar çekmeye çalışırım.
Olabilir özelden görüşelim :)
Bi güncel çekelim bakalım kıllansın ortalık biraz. Yeni şeyler yaptık ZLZ ye yolu bu taraflara düşenler olursa bu hafta 4 ten sonra boşum ;)
Termostat işini ne yaptın Pulat ?
Olcay usta bakacak çarşamba günü. %90 kalorifer radyatöründen kaynaklanıyor sorun. Paslı kaynamış su kokusu doluyor motor ısınınca içeriye. Fan geç açıyor diyodum ama erenin f7r da aynı noktada açıyormuş. Benim sıkıntım suyun ölçme kabına dolup kapaktan dışarı atılması.
Kalorifer radyatörü ufak birşey tıkanmış olabilir döngüyü kitliyor olabilir
Bende geçen değiştirdim ufak birşey işçiliği değişimi çok kafa ütüleyici
@Gökhan F7R silivride nerdesin bende silivri gümüşyakalıyım. İş için bodrumda bulunuyorum
Silivri merkezde oturuyorum ben :)
Kış ayında istenmiycek en kötü durum
Bende açıyordum içeri antirifiriz yanık leş kokusunu veriyordu
Çok çok kötü kokuyordu arabanın içi
Çok şükür değiştirdim sıfır radyatörle atlattık o badireyi
Kaça patladı seninkisi?
Malzeme 200 TL üzeriydi.
İşçilik 100 TL Pulat
Heeehh anca oldu şimdi :) Şişlenmiyomu bu meret?
Valla tamirini yaparlar isteseler biraz değişik bir radyatör zaten
Kaynakla şişlenmeylen ne kadar düzelir ilerde nüksedermi diye ben komple değiştirdim
Çünkü oraların sökülüp onun takılması tamamen eziyet ve milyon kere kafa ütüsü
Ben tek sefer yaptırıyım bir daha hem ben elleşmiyim hemde benden sonra alıcı küfür etmesin modunda komple yaptırdım sıfırdan Pulat:)