2 hafta sonra silivri ve civarında denemeye gelirim
Printable View
2 hafta sonra silivri ve civarında denemeye gelirim
Tamam hocam gelin. Başlığı değiştirme şansımız varmı Selçuk?
Burdan haberleşiriz :)
Ne zaman yapıalacak bende bi gelirim 9 sıkıştırma turbo pistonu ile çok iddamız olmasada.
Abi arkadaşlar ne zaman isterseler. Beni bazen mesai dışı çağırıyorlar diye hafta tatili harici bi yere gidemiyorum. O günde eşime zaman ayırıyorum haliyle. O yüzden akşamları 4 ten sonra bu hafta müsaitim. Ufak tefek bişeyler yaptık ve aldığım verimi görmek istiyorum. Kafa ütülediysem özür dilerim :)
Bende filtre taktım merak ediyorum standart 160 hp vermişti şimdi nasıl gidişi görmek istiyorum , sağ aks körüğüm patlak deli para istiyorlar sökmek için yarın sabahtan kendim sökmeyi deneyeceğim 10 tl lik körük için 100 tl vermek istemiyorum. JDM fuat askere gitmeyecekti ah kardeşim hallederdi hakkını verirdik.
Benimde sol aks hastalıklı biraz. Yağ kaçırıyor. Bide sağa çekme sıkıntım var ki çözemedik bi türlü. Aracımda sol ön çamurlukla sağ arka çamurluk ucundan başka oynama yok oda değişen bişey ağır bir darbe yok ama nedir hastalığı anlamadık gitti.
Güncel diyelim... Arkadaşlar bu hafta ve önümüzdeki hafta normal çalışma saatlerim 8-4. Gelmeden buradan haberleşiriz ki mesaiye filan kalmayayım en azından kaçacak zaman bulayım.
benim araç halen maslakta şu an sağda solda bir kaç boya işi var o yapılıyor, çıktıktan sonra bi timing-chip işimiz var sanırım çarşambadan sonra elimde olur ben mimarobada oturuyorum e5 üzerinde herhangi bi yerde sıkabiliriz :)
Son güncel ;)
tel vereydiniz arardık şimdi 2x206gti mimaroba büyükçekmecedeyiz yakın sayılır.
055569533 sıfırdokuz
Konuya vakıf olamadım uzun zamandır. Kusura bakmayın ilk sayfaya telefonumu ekledim hocam. İyi olurdu aslında birbirine yakın sayılabilecek araçlar. Zevkli denemeler yapardık. Ev alma durumum var o yüzden bu aralar baya bi koşturmaca içindeyiz bakmadım foruma. Egzoz haricinde arabam hazır. Bu hali ile de deneyebilirim sorun yok yakınlarda olan arkadaşlarımız var ise bugün tatail bana. 1 saat kaçabilirim evden :)