bu arada kimse kusra bakmasın eski günlern lafını yazanların hemen hemen çoğunu ilk server ı açtığım zaman oynarken hatırlamıyorum![]()
bu arada kimse kusra bakmasın eski günlern lafını yazanların hemen hemen çoğunu ilk server ı açtığım zaman oynarken hatırlamıyorum![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Kaan emekler piç oldu dedın bızım eskı sw zamanında para verenler sadece bızlerdık herkes gırdı.Mınıkler sw actı ok para verıldı bılmmne 1senelık noldu sw ???? bum.
Para veren gırcekmıs sadece ok kardesım para verenler buyursunlar gırsınler o zaman.+ Ben bosnadayken pıngle oynuyodum kaan cok ıstıyosan sende oynarsın.Ya alkollusun yada bıseyler moralını bozmus mılletten cıkartmaya calısıyosun.Dost acı soyler,sen amerıkadan beceremedın sw ısını kısa ozetle alp2da dedıkı ne kdr sa neyse alalım dedı adam gıttı 10dk da aldı sw'yı suanda oynuyoruz sıkıntısız. Ben bosnadayken nasıl gırıyosam sw'ye sende amerıkadan pek haylı gırebılırsın.Alp2 dedıgın adam swnin hıcbıseyınden anlamayan bı adam map degısmeyı bıle bılmıyo,ondan ote bu zamana kadar sw almayanlara yada acıp para toplayıp sw kapatanlara konussan daha hora geçer.+Yok bu konu sılınsın benım actıgım konu yok o yok bu yok ısmı ben buldum bılmem ne bunlar ayıp seyler.Bulusmalarda da bırısı hadı bulusalım dıyodu bulusuluyodu ılla bırının bısey dedıgınde bıseyler canlanır zaten kısa ozetı.
178.211.51.129 sxe korumalı TechTurkey oyun sw'sindeyiz. Herkese iyi oyunlar forumlar.
- K -
________
Dr.Ecu
onur bilmeden yazıyorsun kendini *** ediyorsun...
ilk olarak şunu sölim o alınan server a giremiyorum . bunu bil. ping filan sorun direk DİREK GİREMİYORUM
2. si madem öle alınma bi hevesi vardı ben karşıyım demedim keşke haber verseydeniz bende bildiğim bi iki tecrübemi paylaşır öle alırız dedim ki bu konuda onlarlada anlaştık zaten merak ettim sen bizim konuşmalarımızı biliyormusunda atladın konuya böle herşeyi biliyor gibi ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
1haftadır sw gırıyo herkes farklı farklı alp2 gıdıpte 10dk da alabılıyos pekhaylı sende alabılırdın 10dk damadem zaten tecrubelıymıssın alsaydın.O kadar ınsan bıton sw de dolandı hafta boyunca yazabılırdın konuya beyler xxxx bak suna dıkkat edın yada su kadardan fazla para vermeyın yada tr'den alcaksanız tnaıdık var vs dıye. Sızın konustuklarınızla alakalı bısey demedım ben zaten sana.Sarcak yer arama mubarek ramazandayız ıcıyosan ıckıyı azalt,yada bı kalk pc basından da bı elını yuzunu yıka.Kendınde degılsın sen.
- K -
________
Dr.Ecu
beyler neyi tartışıyorsunuz yaa ortak bişi yapamıyormuyuz onu çözün tartışıcağınıza hep beraber oynayalım
sıfre:techturkey
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
password: techturkey
connect ip
bırak içki olaylarını Onur . Bilgin olsun Ramazanda da içmiyorum .
1 hafta içinde Hem ABD hemde TR sıkıntısız Non-Steam ve Steam lerin girebilceği server bulamadım , he sen bulursan hemen göster link i parasını vericem açıyorum öle kolay olmadı malesef , ben herkes iyi oynasın sıkıntısız olsun diye uğraşıyorum .
Banada Server açma işini öğretme . Bu sitede ilk CS server ını kuran benm ondan önce benim CS kariyerm belli bana bu konuda akıl vericek adam burda yok![]()
Yurt dışında çoğu server firması non steam e olanak vermiyor çünkü sahte key olayı suçsende Avrupalı sayılırsın sende bilirsin bunları biraz
![]()
o yüzden bişi bilmeden biliyormuşcasına yorum yazma bana burda
Miniklerin emegi dedigin 1 senelik para toplanıp alınan server noldu?
Para verenler de kabul etti, belli bir noktadan sonra ücretsiz olsun herkes gelsin diye...O sekilde dolacaktı server eski günlerdeki gibi.
Ama server yalan oldu, ortada yok.
Ben simdi su anki server icin yeni konu acıyorum, bu konuları sildirelim olsun bitsin.
TRden yurtdısındaki servera girdi mi biz 100 pingten asagı oynayamayız, kimse de girmez Kaan.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
iyide abi ben bunu çözmeye uğraşıyprum diyorum .. Server ayda 200 dolar olsun kimseden 5 kuruş istemiyorum dedim tek başıma açıcam dedim yeterki beraber olalım diye ...
Ne CS aşkı imiş illa benim düdüklemem lazımmış herkesin girmesi yada server açması için ne diyim ...
iyi oyunlar size bu saatten sonra girersem siksinler ...
ben orjinal Steam Acoount una sahipim . ABD de internetten server arat deyince yüzlerce bedeva girebilceğim server ı anında buluyorum sever açma ihtiyaçım yok , sadece bura için server açim beraber olalım dedim ama çok gereksizmiş .
Gereksiz alınganlık yapıyosun.
Sildir bu konuyu da istersen gir istersen girme artık birsey demiyorum.
@eriador
seninde dahil olabilecegin ortak bir cozum icin ben gereken ucrete yardimci olurum seve seve,
konuyu actin bizi heveslendirdin sen acikta kalma. isim geregi ben de surekli yurt disinda
oluyorum benim de isime yarar ya da bu durumda olanlarin. ortak bir cozum bulalim arkadaslar..
Evet gereksiz alınganlık .. daha önce açılan açılan serverın yarısına giremedm , yarısında ping sorunu oldu .
Alp2 ların açtığı server a giremiyorum bile ...
Bu CS olayı yoktu , kimsenin aklında değildi ben tekrardan açıyorum hep berar oynarız bana süre verin herkesin girebilceği ortak bi server kurucam kimseden 5 kuruş istemiyorum dedm ama birden değere bindi sevdimin sever ı ...
beyler daha önce nerdeydiniz hayatta her zaman ben başınızda olmam sizi düdüklemem , beni beklemeyin bi dahaki sefere haberiniz olsun..
iyi oyunlar.
Kaan bul 5-10 pinglik server hepimiz oraya gelelim sorun degil...
Ama kimse 5-10 varken gidip 100 pingte oynamaz.
Gider rakı balıkta oynar orda burda oynar, forum serverı olması gerekmiyor, onurk alp2 vtecercan vs herkes oynuyor zaten baska serverlarda.
iyide ben sizi 100 ping de oynayıcam demedim ki ? server arıyorum dedim gerekirse 200 dolar bir ayda verrim en kralını alır ve kimseden 5 kuruş istemeden server ı açıcam dedim .
Cem sağolsun konuyu hit tuttu ama , sözde siz BRO larım biraz beklemek yerine ilk buldupunuz server a RESMEN SATTINIZ . TT idik Apache Meeting , BRO luk filan kimse yemesin bu saatten sonra beni.
Ben sakatım evden çıkamıyorum kendim açıcam vakit geçirrim , beraber olurum dedim ama bu zor zamanımda tek başıma ödeme yapıcağım halde bu forumda satılmak , yazıcak bişi bulamıyorum
beni tanımamış sayın siktir edin
ben fizik tedavi uygulanırken 10 dk molada girip server bakıyorum şuraya bak ... içkiyi azalt , çok alıngansın vs vs yakında o.ç sin diyede suçlanırız hemde BRO larımız tarafından ne güzel ya
vay anasını satim ne brolukmuş bu be
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)