User Tag List

Sayfa 30/31 İlkİlk ... 2028293031 SonSon
573 sonuçtan 552 ile 570 arası

Konu: Techturkey Counter Strike 1.6 Server !

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada kimse kusra bakmasın eski günlern lafını yazanların hemen hemen çoğunu ilk server ı açtığım zaman oynarken hatırlamıyorum
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cagri sanada tşk ederim , ben abd de olduğum içn ortak nokta server bulmaya çalışıyorum hem ben hem siz sorunsuz oynayın diye ...

ama belli kimsenin ihtiyaçı yok serverlarını bulmş takılıyorlar .

keşke bu kişiler madem bu kadar CS sevdaları vardıda benm konu güncenlememi niye beklediler ? ikizlerin emekleri piç oldu ondan önce Vtec-Sedan Ercan vs vs .. milleti düdüklemek lazımmış demekki birşey yapmaları için ne diyim.

iyi oyunlar
    Kaan emekler piç oldu dedın bızım eskı sw zamanında para verenler sadece bızlerdık herkes gırdı.Mınıkler sw actı ok para verıldı bılmmne 1senelık noldu sw ???? bum.

Para veren gırcekmıs sadece ok kardesım para verenler buyursunlar gırsınler o zaman.+ Ben bosnadayken pıngle oynuyodum kaan cok ıstıyosan sende oynarsın.Ya alkollusun yada bıseyler moralını bozmus mılletten cıkartmaya calısıyosun.Dost acı soyler,sen amerıkadan beceremedın sw ısını kısa ozetle alp2da dedıkı ne kdr sa neyse alalım dedı adam gıttı 10dk da aldı sw'yı suanda oynuyoruz sıkıntısız. Ben bosnadayken nasıl gırıyosam sw'ye sende amerıkadan pek haylı gırebılırsın.Alp2 dedıgın adam swnin hıcbıseyınden anlamayan bı adam map degısmeyı bıle bılmıyo,ondan ote bu zamana kadar sw almayanlara yada acıp para toplayıp sw kapatanlara konussan daha hora geçer.+Yok bu konu sılınsın benım actıgım konu yok o yok bu yok ısmı ben buldum bılmem ne bunlar ayıp seyler.Bulusmalarda da bırısı hadı bulusalım dıyodu bulusuluyodu ılla bırının bısey dedıgınde bıseyler canlanır zaten kısa ozetı.

178.211.51.129 sxe korumalı TechTurkey oyun sw'sindeyiz. Herkese iyi oyunlar forumlar.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan emekler piç oldu dedın bızım eskı sw zamanında para verenler sadece bızlerdık herkes gırdı.Mınıkler sw actı ok para verıldı bılmmne 1senelık noldu sw ???? bum.

Para veren gırcekmıs sadece ok kardesım para verenler buyursunlar gırsınler o zaman.+ Ben bosnadayken pıngle oynuyodum kaan cok ıstıyosan sende oynarsın.Ya alkollusun yada bıseyler moralını bozmus mılletten cıkartmaya calısıyosun.Dost acı soyler,sen amerıkadan beceremedın sw ısını kısa ozetle alp2da dedıkı ne kdr sa neyse alalım dedı adam gıttı 10dk da aldı sw'yı suanda oynuyoruz sıkıntısız. Ben bosnadayken nasıl gırıyosam sw'ye sende amerıkadan pek haylı gırebılırsın.Alp2 dedıgın adam swnin hıcbıseyınden anlamayan bı adam map degısmeyı bıle bılmıyo,ondan ote bu zamana kadar sw almayanlara yada acıp para toplayıp sw kapatanlara konussan daha hora geçer.+Yok bu konu sılınsın benım actıgım konu yok o yok bu yok ısmı ben buldum bılmem ne bunlar ayıp seyler.Bulusmalarda da bırısı hadı bulusalım dıyodu bulusuluyodu ılla bırının bısey dedıgınde bıseyler canlanır zaten kısa ozetı.

178.211.51.129 sxe korumalı TechTurkey oyun sw'sindeyiz. Herkese iyi oyunlar forumlar.
    onur bilmeden yazıyorsun kendini *** ediyorsun...

ilk olarak şunu sölim o alınan server a giremiyorum . bunu bil. ping filan sorun direk DİREK GİREMİYORUM

2. si madem öle alınma bi hevesi vardı ben karşıyım demedim keşke haber verseydeniz bende bildiğim bi iki tecrübemi paylaşır öle alırız dedim ki bu konuda onlarlada anlaştık zaten merak ettim sen bizim konuşmalarımızı biliyormusunda atladın konuya böle herşeyi biliyor gibi ?
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onur bilmeden yazıyorsun kendini *** ediyorsun...

ilk olarak şunu sölim o alınan server a giremiyorum . bunu bil. ping filan sorun direk DİREK GİREMİYORUM

2. si madem öle alınma bi hevesi vardı ben karşıyım demedim keşke haber verseydeniz bende bildiğim bi iki tecrübemi paylaşır öle alırız dedim ki bu konuda onlarlada anlaştık zaten merak ettim sen bizim konuşmalarımızı biliyormusunda atladın konuya böle herşeyi biliyor gibi ?
    1haftadır sw gırıyo herkes farklı farklı alp2 gıdıpte 10dk da alabılıyos pekhaylı sende alabılırdın 10dk da madem zaten tecrubelıymıssın alsaydın.O kadar ınsan bıton sw de dolandı hafta boyunca yazabılırdın konuya beyler xxxx bak suna dıkkat edın yada su kadardan fazla para vermeyın yada tr'den alcaksanız tnaıdık var vs dıye. Sızın konustuklarınızla alakalı bısey demedım ben zaten sana.Sarcak yer arama mubarek ramazandayız ıcıyosan ıckıyı azalt,yada bı kalk pc basından da bı elını yuzunu yıka.Kendınde degılsın sen.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler neyi tartışıyorsunuz yaa ortak bişi yapamıyormuyuz onu çözün tartışıcağınıza hep beraber oynayalım

BaD61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servar şifreli giriş yapamıyoruz verdiğiniz ıp den
    Bir kadın sizi milyoner yapabilir ! Tabi trilyonerseniz ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfre:techturkey
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BaD61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servar şifreli giriş yapamıyoruz verdiğiniz ıp den
    konsola techturkey yazıp entera basıp sonra connect ip yazarsan gırebılırsın
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    password: techturkey

connect ip

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1haftadır sw gırıyo herkes farklı farklı alp2 gıdıpte 10dk da alabılıyos pekhaylı sende alabılırdın 10dk da madem zaten tecrubelıymıssın alsaydın.O kadar ınsan bıton sw de dolandı hafta boyunca yazabılırdın konuya beyler xxxx bak suna dıkkat edın yada su kadardan fazla para vermeyın yada tr'den alcaksanız tnaıdık var vs dıye. Sızın konustuklarınızla alakalı bısey demedım ben zaten sana.Sarcak yer arama mubarek ramazandayız ıcıyosan ıckıyı azalt,yada bı kalk pc basından da bı elını yuzunu yıka.Kendınde degılsın sen.

bırak içki olaylarını Onur . Bilgin olsun Ramazanda da içmiyorum .

1 hafta içinde Hem ABD hemde TR sıkıntısız Non-Steam ve Steam lerin girebilceği server bulamadım , he sen bulursan hemen göster link i parasını vericem açıyorum öle kolay olmadı malesef , ben herkes iyi oynasın sıkıntısız olsun diye uğraşıyorum .

Banada Server açma işini öğretme . Bu sitede ilk CS server ını kuran benm ondan önce benim CS kariyerm belli bana bu konuda akıl vericek adam burda yok

Yurt dışında çoğu server firması non steam e olanak vermiyor çünkü sahte key olayı suç sende Avrupalı sayılırsın sende bilirsin bunları biraz

o yüzden bişi bilmeden biliyormuşcasına yorum yazma bana burda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bırak içki olaylarını Onur . Bilgin olsun Ramazanda da içmiyorum .

1 hafta içinde Hem ABD hemde TR sıkıntısız Non-Steam ve Steam lerin girebilceği server bulamadım , he sen bulursan hemen göster link i parasını vericem açıyorum öle kolay olmadı malesef , ben herkes iyi oynasın sıkıntısız olsun diye uğraşıyorum .

Banada Server açma işini öğretme . Bu sitede ilk CS server ını kuran benm ondan önce benim CS kariyerm belli bana bu konuda akıl vericek adam burda yok

Yurt dışında çoğu server firması non steam e olanak vermiyor çünkü sahte key olayı suç sende Avrupalı sayılırsın sende bilirsin bunları biraz

o yüzden bişi bilmeden biliyormuşcasına yorum yazma bana burda
    Tamam kaan teşekkürler herşey için.
    - K -

________
    Dr.Ecu

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Miniklerin emegi dedigin 1 senelik para toplanıp alınan server noldu?

Para verenler de kabul etti, belli bir noktadan sonra ücretsiz olsun herkes gelsin diye...O sekilde dolacaktı server eski günlerdeki gibi.

Ama server yalan oldu, ortada yok.

Ben simdi su anki server icin yeni konu acıyorum, bu konuları sildirelim olsun bitsin.

TRden yurtdısındaki servera girdi mi biz 100 pingten asagı oynayamayız, kimse de girmez Kaan.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide abi ben bunu çözmeye uğraşıyprum diyorum .. Server ayda 200 dolar olsun kimseden 5 kuruş istemiyorum dedim tek başıma açıcam dedim yeterki beraber olalım diye ...

Ne CS aşkı imiş illa benim düdüklemem lazımmış herkesin girmesi yada server açması için ne diyim ...

iyi oyunlar size bu saatten sonra girersem siksinler ...

ben orjinal Steam Acoount una sahipim . ABD de internetten server arat deyince yüzlerce bedeva girebilceğim server ı anında buluyorum sever açma ihtiyaçım yok , sadece bura için server açim beraber olalım dedim ama çok gereksizmiş .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz alınganlık yapıyosun.

Sildir bu konuyu da istersen gir istersen girme artık birsey demiyorum.

hakan115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @eriador

seninde dahil olabilecegin ortak bir cozum icin ben gereken ucrete yardimci olurum seve seve,

konuyu actin bizi heveslendirdin sen acikta kalma. isim geregi ben de surekli yurt disinda

oluyorum benim de isime yarar ya da bu durumda olanlarin. ortak bir cozum bulalim arkadaslar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet gereksiz alınganlık .. daha önce açılan açılan serverın yarısına giremedm , yarısında ping sorunu oldu .

Alp2 ların açtığı server a giremiyorum bile ...

Bu CS olayı yoktu , kimsenin aklında değildi ben tekrardan açıyorum hep berar oynarız bana süre verin herkesin girebilceği ortak bi server kurucam kimseden 5 kuruş istemiyorum dedm ama birden değere bindi sevdimin sever ı ...

beyler daha önce nerdeydiniz hayatta her zaman ben başınızda olmam sizi düdüklemem , beni beklemeyin bi dahaki sefere haberiniz olsun..

iyi oyunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan bul 5-10 pinglik server hepimiz oraya gelelim sorun degil...

Ama kimse 5-10 varken gidip 100 pingte oynamaz.

Gider rakı balıkta oynar orda burda oynar, forum serverı olması gerekmiyor, onurk alp2 vtecercan vs herkes oynuyor zaten baska serverlarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide ben sizi 100 ping de oynayıcam demedim ki ? server arıyorum dedim gerekirse 200 dolar bir ayda verrim en kralını alır ve kimseden 5 kuruş istemeden server ı açıcam dedim .

Cem sağolsun konuyu hit tuttu ama , sözde siz BRO larım biraz beklemek yerine ilk buldupunuz server a RESMEN SATTINIZ . TT idik Apache Meeting , BRO luk filan kimse yemesin bu saatten sonra beni.

Ben sakatım evden çıkamıyorum kendim açıcam vakit geçirrim , beraber olurum dedim ama bu zor zamanımda tek başıma ödeme yapıcağım halde bu forumda satılmak , yazıcak bişi bulamıyorum

beni tanımamış sayın siktir edin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben fizik tedavi uygulanırken 10 dk molada girip server bakıyorum şuraya bak ... içkiyi azalt , çok alıngansın vs vs yakında o.ç sin diyede suçlanırız hemde BRO larımız tarafından ne güzel ya

vay anasını satim ne brolukmuş bu be

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)