beni de ekleyin, beta dan beri CK ve TCOK ta oynamıştım, tekrar yükler oynarım, süper olur
Printable View
beni de ekleyin, beta dan beri CK ve TCOK ta oynamıştım, tekrar yükler oynarım, süper olur
Script kullanmaya bile izin vermiyor Sxe yerine başka program yok mu ?
benıde yazın bende oynarım :D
2000 miydi 2001 miydi bakırköy deki turnuvada ( meta cafe ) snn adminlerini biz elemiştik zaten turnuvayıda biz kazandık :) ondan sonra ilk lvl şampiyonu o.g.c bize maç teklifi etti ama bi türlü olmadı
Versiyon kaç olması gerekiyor ?
1. 6
Benide yazın çok çok iyi olduğumu söyleyemem ama can sıkıntısı oynarım ara sıra:)
:eek: Kaybedilir mi o cdler ya Brood Wars falan hepsi var bende en baş köşede duruyorlar , kaybedilir mi onlar ya ne kadar ayıp :p
Yenisi tam detayları açıp oynamak istersen eğer sağlam sistem istiyor .. Ondan daha oynayamadım .. Sırf bu yüzden 1,6 sevmem miss gibi beta , 1.3 , 1.5 varken Source muş , Steam miş hiçbirine ısınamadım..
Ya abi sorma nasıl oldu kayboldu bilmiyorum acım büyük =( ben steamden aldım 1.6 oynuyorum da artık banlanmaktan sıkıldım bir de önüne gelen admin oldu parayı veren admin oluyor serverlarda yok cfg mi var sende yok wall ben cs oynarken anasından süt emen bebeler küfür edip banlıyorlar canım sıkılıo..
Hehehe çıkar o zaman kulaklığı öyle oyna 2 tur susarlar :D
tabiki oynardım 98 veya 99 du sene biz hl oynardık ozamanlar cs 4.1 i yükleyip lan atıyorduk.
daha sonra sanane acti cs serveri 5.0 yada 5.5 di versiyon.
hurraaa dalar aksamlara kadar oynardık sonra büyüdü çoğaldı serverlar en baba zamanları 6.5 6.6 6.7 7.0 7.1 7.2 version zamanlarıdır. bir yandan uo kasardık onu macroya bağlayıp aşağı atar dalardık cs ye çok çok güzel dönemlerdi sanane zamanı. yıllarca oynadık sanane kapanasaya kadar. daha sonra tadı kalmadı zaten wall hack di aimbot du zırt mırt.
yurt dışı kaliteli clan serverlarında ara ara takıldık soguduk gitti sonra oynamayalı nerden baksan 5-6 sene oluyordur.
ha birde 1.0 a geçince bi garipsemiştik bi ara vermiştik. sonra yeniden sardık. 1.0 1.1 1.3 1.5 en son sonra arada bır goruyorduk artık 1.6 vs. source cıkmıstı bı bakalım dedık tat yok tuz yok :D
sananeciler bilir SANANE INC. ;)