207 Alınabilir...
Printable View
207 Alınabilir...
yeni astra olsa daha güzel olur, ya da megane 3 , bravo da olabilir. eski astra'yı düşünmem, 207 de alt sınıf oluyor diye tercih etmem.
görüntü olarak 207,sağlamlık konfor güvenlik açısından astra..ikisi arasında bi süre kararsız kalıp 207 alırdım ben :)
yeni astrayı bende düşündüm fakat oda 1.3 önceki astradan tek farkı ecoflex yazılım var bide kasa farklı o yüzden bir önceki astrayı tercih ediyorum...2013 e kadar üretilecekmiş onlarda
Renault grubuyla bu zaman a kadar hiç yıldızım kaynaşmadı o yüzden megane 3 istemiyorum daha dogrusu renault grubundan bir araç istemiyorum sevmiyorum...
Brovo'yu inceleyecem fikir için tşkler...
207 yi seçmemin nedeni hem 1.6 motora sahip olması sadece dizelde seçeneginde fakat onun için almamam için bir sürü neden sayıyorlar...
Peugeot 207
astra ceset bir arac gıdısı falan ben surdum gıtmıyor bızım eskı accent vardı 1.3 yer ucağı dıyebılırım onun yanında 207 daha seri bir aractır atak hemde spor bır aractır ufak tefek ıslemlerle dahada ucurabılırsın chıp gibi falan :):):)
beyaz bi Peugeot 207 (1.6 dizel 90 bg 5 ileri manuel) :icon_tup::icon_tup:
başar 207 al toprağım 1.6 90 hp beyaz full güzeldir 1.4 ü bile astradan çok çok daha iyi yürüyor astra kesinlikle alma çok hantal :)
207 al bence bu şartlarda
1,6 hdi 207'i tavsiye ederim..
Peugeot 207 +1
biz sen olmadıgımız ııcn karar senın bence zevkler kısıden ksııye gorecelıdır.. sımdıden hayırlısı sacma olabılır ama gıt o paralarae36 bmw al
İkisi de pek mantıklı değil, Pejo uzun vadeli kullanımdan ve kalite eksiklerinden dolayı; Astra da 1300cc'lik adamı katil eden motorundan dolayı :)
Ama illa bu 2'si olacaksa motordan dolayı 207'yi tercih ederim
ben olsam 0 araç almazdım :)
opel al hocam bız kullandık cok memnun kaldık
Kia Cee'd veya Hyundai i30'da düşünülebilir.
ikisi haricinde başka tercih yapabılıyorsan başka modellere yönel
207 motor olarak fena degıl ama sinir bozucu şekilde iç aksam sesi var =)