Beats Audio By Dr.Dre orjinali 450tl falan bu uygun geldi o yüzden.Ses kalitesi inanılmaz iyi orjinalinin.Bununki nasıldır acaba onu merak ediyorum.Yorumlar iyi fakat bilmiyorumki..
Beats Audio By Dr.Dre orjinali 450tl falan bu uygun geldi o yüzden.Ses kalitesi inanılmaz iyi orjinalinin.Bununki nasıldır acaba onu merak ediyorum.Yorumlar iyi fakat bilmiyorumki..
Legen...wait for it...dary!
1 kac kez philips vs kulaklik aldim cok kalitesiz tavsiyr etmiyorum
Bu site tedarik edip o sekilde ucretsiz kargo yapiyor
Cok sayida urun aldim takilma olmadi
Cok sayida farkli kisilere teelefon aldim x90 harici hepsi sorunsuz calisiyor
X90 siyah kirmizi beyaz aldim 1 tanesi calisiyor
İmail bulman laZim bu cihazlaru kullanmak isterseniZ
Honda anahtar almistim orjinalden farki yok
Chipli de war
Bilgilwrimi aktardim
Bi tavsiye
Elmasepeti sitesinde paket hasarli urunler war iatedigin tarzda orjinal kulakliklar war
Fiyatlaru yari fiyat
Ben scheenrz cx200 kulaklik aldim orjinal kaliteli urun
İphone 4 icin kendime ve arkadaslarima defalarca alisveris yaptim. Sadece bir kez bir urunum bozuk cikti hemen yenisini gonderdiler. Gayet memnunum yani bana hep 12 17 gun arasinda ulasti urunler. Alirsaniz bu kulakligi yorumlarinizi geri yazarsaniz cok sevinirim cunku benimde aklima yatti.
sıkıntıasız geliyor ürünler 15 ile 30 gün arasında malınız gelir kesinlikle..
-editingen-
ben 2 dolarlık alısverıs yaptım onu bıle gonderdıler gayet basarılı
devamlı kullanıyorum. incik boncuk alırım.
henüz bir sıkıntı yaşamadım.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Sayısız sipariş verdim![]()
Belki 200-300 ü geçmiştirhemen hemen her hafta 4-5 ürün geliyordu bi aralar..
Birçok ürün çok kullanışlı oluyor ama bazıları da bir o kadar dandik![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
benım arkadasta fantazi olsun diye telsiz almıstı. anahtarlık 1$ biseyi bile gonderiyorlar. sıkıntı olmuyo.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
çok ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım ama çok küçük 1-2 dolarlık ürünlerde kargo bedava olduğu için 1-1.5 ay bekleyenleri duydum zaten 1 dolarlık ürün çinden geliyor anormal değil bence
bu siteden tavsiye edeceğiniz mp3 player var mı koşu yaparken takıp dinlemek için ipod gibi ses kalitesi yüksek bişeyherkes memnun uygun bişey olursa bizde yararlanalım baktımda pek istediğim gibi bişey göremedim
bende green lazer fln aldım led aldım bir dunya, hepsi geldi, fakat bazısı 10 gun bazısı 20 gun surdu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)