biz 2 tane 50x50 boyutunda baskıyı 6 liraya cıkatmıstık yanlıs hatırlamıyorsam. Can fotokopide gümrüğün ordaki vakıf bankın gerisinde kalan. izmirdeki üyelere tavsiye ederim.
biz 2 tane 50x50 boyutunda baskıyı 6 liraya cıkatmıstık yanlıs hatırlamıyorsam. Can fotokopide gümrüğün ordaki vakıf bankın gerisinde kalan. izmirdeki üyelere tavsiye ederim.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
http://www.techturkey.com/forum/foto...kaplama-d.html
Bizimde böyle bi konumuz vardi artik o kadar cok kaplama yapiyoruz ki konuya ekleyemiyorum![]()
nasıl kaplanacağına dair bir döküman varmı? çok hoş duruyorlar, bende yapmak isterim
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
ben de kendim hazırladım taslağı, matbaacıda kendim bastırdım, evde kendi başıma notebook'a yaptımarada hava kabarcıkları falan oldu ama uzaktan bakınca çok hoş görünüyor
bi de tavsiyem kesinlikle kaliteli baskı ve çıkartılabilir materyalden yapın. benimkinin maliyeti sadece 1 liraydı ama çıkmıyor gavurun evladı
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Ufak bir hatırlatma :
1tl ye yaptırdığınız baskı kağıt sticker dır. Çıkartabileceğiniz malzeme ise cast folyo üzeri baskıdır. Cast folyo üzeri baskı solvent boyayla baskı yapan makineler tarafından üretilir.Solvent sağlığa zararlı bir malzemedir.Ten ile teması bile zararlıdır.Daha mantıklı ve maliyeti yüksek olan baskı 1- uv baskı
2- eco sol baskıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)