doktorlar izlemekten bir iki bişi de biz kaptık bademcik sıkıntısı olanlar varsa hemen ameliyatla alabilirim hahaha :D
Printable View
doktorlar izlemekten bir iki bişi de biz kaptık bademcik sıkıntısı olanlar varsa hemen ameliyatla alabilirim hahaha :D
aramızdaki doktorlar alınmasında
dizidekilerin hepsi alabilir :D
20.saniye
http://www.youtube.com/watch?v=oCF-M-cAQ74
- 6.Hissim çok kuvvetlidir benim. Mesela biri bana "Şu anda Show Tv de ne var?" dese "Doktorlar" derim. %99.9 Doğru çıkar.
valla desti izdivaclardan daha ıyıdır ara sıra kurtajda gosterseler fena olmaz ama hahahaha :D
klasik showtv yazın ölü bir sezon kışın bol bol yarışma programları acun'a çalışıyor kanal normal bir durum :)
beylerr show tv yı acın:D doktorlar yokkk:D:D:D
ShowTv - Yaynak
yakın akşında sadece tekrar diziler başka bişi yok :D
Doktorlar başlamış beyler kaçırmayın , üzülürsünüz !
ya bide başka bölüm olsa gam yemiycem , iki üç bölüm üzerine dönüyo sürekli....
Bence bu iş bikaç gün daha böyle gidicek , en son tün replikleri komple ezberleyene show un %49 hissesini vericekler hesin...İzlemeye devam:D
şu an yine var :D
anam yıne yayında :D
Show tv yi televizyon rehberimden silicem ya :D
yaw bide madem boşluk doldurmak için yayınlamaya başladın abi 3 günde bir yine baştan neden alıyosun bölümleri :D
o değilde herkeste izliomus heralde doktorları 3 gunde bir basa döndüğünü bile farketmişsizniz :D
show tv yı kumandadan sıldım 99 a kaydettım :D
yayın aksıında gunlerı bı gezsenıze sadece 20.00 22.00 arası değişiyo diğerleri aynı ahaha