ben hep maçtan sonra konuşurum ;)
Printable View
ben hep maçtan sonra konuşurum ;)
Sözün bittiği yer ben düşecek diyorum .Nedeni açık zaten devam eden bir twist var Kasım da bitiyor.Konut sektörü için bir genişleme açıklanacak.İpotekli evler alınıp halka satılacak.O tarafa biraz canlıklık getirmek için.Biliyorsunuz ekonominin en önemli kalemi inşaat sektörü tüm sektörlerle ilişkili olması nedeni ile.Tersini savunan (pozisyon almış çaresiz savunacak elbet).Akşam 22,00 gibi konuşacağım daha fazlasını.Kimse benim yorumuma göre hareket edip tersi çıkarsa şikayet etmesin lütfen.Alırken bana sormadığınız şeyi satacağınız zaman da sormayın lütfen.Bilgi emanettir kabul hiç bir insan evladı bana Tayfun yardımcı olmuyorsun,senin yüzünden zarar ettim diyemez.Elimden geleni hiç bir karşılık beklemeden paylaşıyorum.Herhangi bir finans kuruluşunda milyon dolarlık hesap açsanız dahi müşteri temsilciniz benim ayırdığım zamanı size ayırmaz.Biri ile mahkemeliğim bana yaptığı hakaret dolayısı ile hala gmailime taciz maili atılıyor arkadaşlar EL İNSAF yahu daha ne yapmamı bekliyorsunuz?(bu sitem eğer bu siteden ise bana bilmişlik eden DOLAMAYADIR )
kimse şikayet edemez canım herkesin kendi kararı kaldı ki biz soruyoruz sende fikirlerini paylaşıyorsun aynı şey dağhan ile coolvtec abi içinde geçerli biz size soruyoruz siz fikirlerinizi belirtiyorsunuz
olur ya da olmaz bu kişinin kendi alacağı risk
demem o ki 1-2 ''dallama'' çıkıp ileri geri konuşuyor diye foruma gönül koymanın anlamı yok bilen biliyor;)
Angut herif bana 4 mblık mail atmış içinde sağdan soldan alınmış bir sürü grafik vs. sonuna da bilmeden atıp tutma yazmış töbe est.
Allah razı olsun, hiç bir beklenti olmadan emek verdiğiniz için.
Risk almadan bedava ekmek isteyenlere. :heyoo:
Ben herşeyi biliyorum vs. gibi savunduğum bir konu yok.Paylaşalım ben de öğreneyim gerçekten çok isterim ama sağdan soldan alınan grafikler bir şey ifade etmiyor ki.2 gün okuyup inceleyen herkes kendine göre bir teknik analiz oluşturabilir bu çerçeve de saçmalayabilir aman neyse ne.Ben zamanım oldukça hep buradayım arkadaşlar.Herkese bol kazançlar dilerim.
Bende şuanda 100.262 den tamamen çıktım. Bakalım allah sonumuzu hayır etsin. Zaten 97,75 ten almıştım. Bunada şükür.
ben geçen mart gibi 95.86 dan almıştım dün 100.11 den çıktım
sanki biraz rahatladım üzerimden yük kalktı :)
2 iyi 1 kötü veri geldi. ama fed den önce kesmedi sanırım. kıpırdamadı :)
Eurosu olan satsın bu rakamlar bir daha Adile Teyze'den masallarda olur!
benim forexle ilgili bi sıkıntım var
terminaldeki işlemi görünmeyen bir yere atamıyormuyuz ya?
gördükçe işlem yapıyorum erken kapatıyorum kendimi kontrol edemiyorum :s
bende şimdi sattım altıncıklarımı:D
ons yükseliş gösteriyor halen ne yapsak çıksakmı artık yahu?
100,361 den sattım ben..
hayırlısı olsun akşam görücez bakalım ne yöne kırılıcak :)
ya 1724 kırılıcak aşağı yönlü ya da 1755 yukarı yönlü
hangisi kırılırsa önü açık
konuşma kaçta başlicak 19:30 mu?
buçukta evet. canlı takip edebileceğimiz biyer war mı dışarıdayımda :D
hobaa noldu öle 1sn içinde :D