an itibari ile altın/gr ?
Printable View
an itibari ile altın/gr ?
Yahu bu euro ne olacak böyle ? Uçtu gitti lanet olasıca. Gelmiş ürünüm var 1 hafta geciktim diye cart diye kaçtı bize fark. :(
psikolojik sınır kırılırsa bugün yarın doların 2.05 2.10 kadar gideri var euroda ona edeksli çıkar..
esas bombayı patlatsa çin patlatır çinin elinde çok fazla amerikan fonu var satarsa dünya ekonomileri alt üst olur ama kendi bacağınada sıkmış olur o hayal çin arasıra öyle tehdit eder gibi söylüyor ama bence çok zor..
psikolojik sınır aşılır dolar 2.0 bariyerını kırarsa dolar çıkar.. bazı yerler anlık 2.20 yi görür diyorda ben o kadarına imkan vermiyorum şahsen ama 2.05,2.10 aralığında görür bence..
ONS 1.395 ve sarı kız dolar tl yüksekliğini fırsatı ile 89TL oldu.Ve ons yukarı doğru seyrediyor.
dolarda 19925 lerde geziniyor.. altında %1.72 artmış
şu anda dolar 19920 ile 25 çıtasında kıvranıyor dua edelimde 2 çıtasını kırmasın psikolojik sınır aşılırsa muhtemel olabilicek bir krizin başlangıcı bile olabilir..
guzel miktarda altin aldim 77 den suan iyi bakalim merkez bankasi mudahale yapmaz saaa altin cikisi devam eder ama feb toplantisi onemli bunun disinda altin ilk 79 lara dustugunde alin
76 dan aldım 80 tl den bozdum düşüş olur diye 89 tl geçti
bi miktarda 93.13 baglamıştım onu hala bekliyorum
haftalık beklentileriniz görüşleriniz nedir
70 -80 lerden alan yaşadıda ben 92 den almıştım 20 k kadar 98-99 altı kurtarmaz beni oda en az 1 senesi var gibi şans olupta 80 lerden alsaydım köşeydim sanırım :)
5 ay öncesine geri geldi altın. o zaman 96 lira ortalamalı altının vardı , bekiloduk ki 96 yı geçsin. 78 leri gördü almaya devam ettim istikrarla, şu an ortalmamam 88.1 , kar etmeye başladık bile.
Ufak bir yatırımla şuan 300 tl gibi bir kar ettim :) 78 den almıştım altını gramını şuan 90 civarı sanırm
Dolar endeksi 80 üzeri seyrederken altının yükselmesinin tek sebebi düşük hacim nedeni ile birkaç fon şirketinin fiziki alım yapmasıdır. Bu fiyatlar göz boyamasın, Eylül ayında FED tahvil miktarını azaltıyorum desin ons 1200lere gelir benden söylemesi.Herkese bol kazançlar.
türkcesiyle altın düşüşe geçermi diyorsunz :)