sanırım ne olursa olsun 1400 bandını geçemeyecek gibi, biraz albenisi düştü sanki altının iki sene önce bu savaş hali fedin bu açıklamaları olsa herhalde şu an gramını 120 liradan alırdık :)
Printable View
sanırım ne olursa olsun 1400 bandını geçemeyecek gibi, biraz albenisi düştü sanki altının iki sene önce bu savaş hali fedin bu açıklamaları olsa herhalde şu an gramını 120 liradan alırdık :)
dolar düşecek böyle giderse altın bu civarlarda gezinir.
Altın yükselişte şuan
şuan ons 1.370,00 bugün 1.400,00 üstü görürse yarın üstünede çıkabilir bence...
var mı bir öngörü napak inanak mı :)
Bakmak lazım duruma.
iki sefer 83,9 ları gördü alış 83,5 ları göürrse kırılır direnci diyorum inatla ve bekliyorum. YTD
iyice dalgalanmalar başladı 1330 u gördü onsu, tam spekülatif bir durum var sanırım. yorumlayabilecek arkadaşlar varsa memnun oluruz
Simdi ben 500-600tl mi altina yatrmak istiyorum. Seneye haziran temmuza kadar her ay alip biriktrmeyi dusunuyorum. Acaba yatirim konusundaki bu dusuncem dogrumu yanlismi size gore. Cunku tl olarak saklasam biriktiremiyecem parayi. O yuzden yatirim olarak altini dusundum. Ama dogrumu dusundum yanlismi dusunsdum siz finans uzmanlarina bi danisayim dedim :)
Güncel ... Arkadaşlar hafta kapanmadan durum nedir, bu seviyede giderse pazartesi salı artış bekleniyor gibi söylemler var ama hafta ortası tekrar düşebilir diyorlar . Bugün yatırım günü olabilir mi altına ?
tern kaçtı sarıkızın canı oyun istiyo yine. ons 1342 dolarda yükseldi combo oldu.
dolar gr hedefi şu an için 91-92 tl civarında..
iyice şaşırdı ne yapcağını iyiki çıkmışım.
Sabah ons 1287 seviyesinde iken aldim bugun 1319 seviyesinde kaldi yukari dogru ilerleme kayit etti cuma bir miktar dusebilir merkez bankasi altin salacak piyasaya ardindan da pazartesi dolar satisi yapacak 9 gunluk tatil degoz onunde dedeğerlendirme yaparsak altin ve dolar cok ciddi düşüş olacaktir ayrica 17 ekimde toplanti var bunuda unutmamak gerek yatırım yapacak arkadaslar bu durumlari dikkat e almali
Arkadaşlar Bir miktar birikmişim oldu,
Bir bankada diyelim ki kuveyt türk te Altın hesabı açmalımı ? veya hangi bankanın oranları daha aradaki farkı daha az ?
Şuan ki piyasada parayı, altına bağlamalı mıyım ? Yaklaşık 1 sene içerde tutmayı düşünüyorum...