Aynen doğru söylüyorsun 10 lira fark ediyor
Printable View
Altinin yükselişi devam eder mi kısa vadede ne düşünüyorsunuz
merkez bankası ağzımıza sıçtı batırdı resmen.
Piyasada çok kötü durumda yaprak kıpırdamıyor şuan pazartesiden beri doğru düzgün para bile kazanamadım yani siftahsız kapadım desem yeridir.
güncel altın gram fiyatı
24 Ayar Altın Fiyatı 95,02 tl
tekrar 100 tl olma ihtimali varmıdır?
merkezin bir ciddiyeti kalmadığını düşünüyorum.
elideki cash paranın miktarı çok az. bu herkesce biliniyor.
yapabileceği tek şey faizi arttırmak.eh paşpakanda ona karşı, ortalığı faiz lobisi diye diye sıvazlıyor.
olan ithalat yapana oldu, bütün sektörler zor durumda kalacak...
önümüzdeki yıllar sıkıntılı geçicek gibi oldukça herşey ateş pahası resmen. altın dahada tırmanır bu gisişle
USD 2,5 EUR 3,5 olacak 1-2 hafta içinde... piyasada para yok, olanlar da piyasaya çıkartmak istemiyor, hakedişler 2 aydır ödenmiyor devlette... şu an 2007 senesinin sonu gibi durum, yani top henüz patlamadı ama iftar vakti yaklaşıyor...
Allah hepimizin sonunu hayır etsin...
piyasa karıştı sizce yükselmeye devam eder mi
yükselir, doların yolu 2.5 söylendiği gibi, varsa nakit yatırılmalı.
oradan kazanılacak 3-5 kuruşa karşılık ülkenin ekonomisi yerle bir olacak orası ayrı.
bunca zamandır yok kemer sıkma yok ödeme azaltma dediler dediler durdular, buyrun patladılar.
çok zor zamanlar geliyor.sonumuz hayırlı olur
Yarın biraz kritik bence, MB para politikası kurulu toplanacak ve muhtemelen faiz yükseltme kararı alacaklar. Bugun bunun haberiyle bile düşme eğilimi gösterdi dolarda altında. Yarını beklemekte fayda var derim.
arkadaşlar çok alakalı değil ama bilenlerden yorum bekliyorum.
biraz nakit üzerine kredi ile ev almayı düşünüyorum ve yeni projelerde kullanılan malzemelerin avrupa olduğunu gördükçe bu ekonomiyle ev fiyatlarının yükseleceğini düşünüyorum.
sizce yürüttüğüm mantık doğrumu ve hemen alabileceğim eve girmelimiyim? yoksa piyasının bu haliyle satışların durma noktasına geldiği anda mı girişimde bulunulmalı?
bence;ev fiyatları dolar yüzünden %25 e yakın yükselecek.inşaatın ana malzemesi demir ve beton zamlanınca onlarda evlere yapacaklar. eğerki alacaksanız bir an önce alınmalı, kredisi uygun olursa tabi, kredilerde yüksek seviyede şuan.
Bencede özellikle TL olarak kalmak pek uygun değildir şimdi. Bir an önce eve bağlarsanız kısa vadede zararınız olmaz uzun vadede zaten ev kazandıracaktır diye düşünüyorum.
Kural değişmedi. Dolar aşağı, borsa yukarı