Altin 1 haftadir 90 larda seyrediyor. Ah nakitimiz olaydi:(
Printable View
Gumus de iyi bir yatirim araci arkadaslar gecen ay kilo fiyati 1150 tl ye dusmustu. Suan 1350 seviyelerinde yaza dogru 1600-1800 lere kadar cikmasini bekliyoruz. (Gumus piyasasi)
Yarınki FED toplantısı piyasayı nasıl etkiler, Faiz arttırımı kararını 2015 e erteleyeceği düşünülüyor genel olarak.
Çok fazla anlamadığım için nasıl tepki verir merak ediyorum, sizin yorumlarınız ne yönde. (Ben 89 dan altından çıktım TL de beklemedeyim.)
dolar yukselıyor dolarmı alsak napsak. yukselmeye devam edermı acaba
GARANTİ bankası sabahtan beri adiliğin kralını yapıyor inat ettim 91,36 yı görmeden bozmayacağım
LANET olsun dedim Garantiye 91,06 dan 40 gramı bozdurdum 1,5 ayda 330 lira kâr bereket versin
bankalar hemen çıkarmıyor biraz geriden geliyolar :)
Carsida altinin grami alis fiyati an itibariyle 93.60 tl hayirli olsun.
95.5 ten yüklü alım yapmıştım. Karında değilim aynı rakamı görsemde bozdursam
beyler bu yukselışler krızın haberi bence.
Altinda 93 u gordu daha nekdr yukselir veya dusermi tahmin yurutmesi zor
Ben daha yukselecegini dusunmuyorum yarin 90 91 e gerileyebilir bile. Kaldi ki carsida ki buyuk saticilarda bir kacinin elektronik tabelalari kapaliydi. Buda normal bir durum degil.
Altinim olsa bozdururdum suan.
Dakka 1 gol 1 guncel kur 92.10 alis biryerlerden aninda mudahale gelmis.
104 lira kardan zarardayım o değilde 4750 dolar borcum var kafadan 1400 tl girdi.
yarın 90+ üstü rakamlarda olması halinde bir miktar bozup bir süre bekleyip 85 altında tekrardan almak gibi bir planım var. Sizce mantıklı mı?