tatile gitmiyoruz kuşadasındayım:)
Printable View
tatile gitmiyoruz kuşadasındayım:)
Çeşme.. Belki duruma göre adaya kayabilirim
KOnyadayımm
bodrum - akyarlar. bodrum buluşmaları nerde?
sultanköyde yazlıktayım tekirdağ-çanakkale tarafına geçerseniz buyurun gelin bir çayımı içersiniz
P.t.t
pijama terlik techturkey :d:d:d
Bayram gelmis neyime mode on :)
Öncelikle bi taksim meydanına gidin ordan istiklale doğru başlayın yürümeye inci pastanesinde profiterol yedikten sonra dopingi almış olcaksınız galata kulesine kdr yürüyün ve oraya çıkın hezarfen çelebinin istanbulunu seyre doyamayın bir de birbirinizin kıymetini bilin.. sonra isteseniz karaköye ordan eminonune ordan mısır çarşısına ordan kapalıçarşıya ordan çemberlitaşa ordan beyazıta derken aksaraya kdr yolunuz var :) ya aslında şu tarihi yarımada kolay kolay bitmez ki benim gibi tarihi mekanlara aşıksanız 9 gün buralarda gezin belki yedikule zindanları açıktır ben bir ara Valekerna Sarayını arıyodum mesela bulamadım tekfur sarayıyla idare ettim :D ama adalara da gidilebilir büyük adaya mesela orda bi mesire yeri var çok güzeldir faytonla da tur yapılabilir..
İstanbul bitmez ben sana sölim o kdr çok alternatif var ki yeni başlıkla altından kalkılırsa kalkılır yani :)
burhaniye deyim çocuklarla
her bayramda babamın memleketine gidiyoruz yine bu bayram memleketteyiz :)
Gidemiyorum Kayserideyim :D
Makarska tatile gidiyorum gibi gözüküyor şuan için.Belki gitmeyip çalışadabilirm belli olmaz :o
Bayramda herkes istanbul'dan çıkıyor..Ben İstanbul'a geliyorum haha :D
3-4 gün İstanbul'da kalıcam.. Sonra bi gün Kilyos kaçamağı olacak.. Bir gün İzmit.. Sora dönerim herhalde :)