haber yapmaya ne gerek varmış ki çok doğal bir durum :D
Printable View
haber yapmaya ne gerek varmış ki çok doğal bir durum :D
yanlız ablanın panpişler cokmu sarkık ? :D
zamanında araba geçince peşinden sürüyle koşan bir neslin cocuklaryız :D bizde olsa arabaya saygıdan takım elbise giyer ineriz kız saygısızlık etmiş böyle bi cihaza :)
iyide kızın hiç mi fantazilik bişeyi yok muş ya iğrenç bir pijama...
Hediyeyi önce fanteziye arada pampişlere ve en son pompaya getiren bir milletiz :D
biz şener şen izleyerek büyümüş gençleriz :hehe:
bize biri ferro alsa mahallede çıplak koşarız :D :D
heyecana gerek yok önce bi sigara yakar olan biteni yoklarım sora babanın elini öper teşekkür ederim giyerim çıkarım ertesi sabaha kadarda inmem arabadan :)
Babam bana bu arabayi aldim dese yerimden bile kipirdamam para olsada almaz çalis al der :D
Herkes merakli soyunup çikmaya üzeri giyinik adamda soyunup çikacak heralde :)
Babam bana ferrari alıp kapıya getirtse kızarım "Niye bana sormadın diye" ferrari istemiyorum arkadaş ben, e bu diyalog da evde geçeceğine göre muhtemelen benim de üzerimde pijamamsı kıyafetler olur :D
Motorspor ları bölümünde F1 konularını takip edenler bilir . Tamara yengenizdir ona göre yanlış olmasın.Çıkmadan önce ilk beni aradı telefondan bende relax ol gene alırz filan demiştim :)
böyle bi haber bana banyodaykn fln werilse köpüklü köpüklü çıkardım haha :D bu yine pijamayla çkmş ...
bana 131 alsada memnun olurum aq kimseden hayr yok arkadaş :D g.tümdeki kredi ile boğuşuyoryum kime nee :D
üstümü başımı parçalar cıplak cıkardım sokağa =)