Dert yok tasa yok ondan, bizde ki sorunun yarısı onlarda olsa yok mu beni öpen diye bagırırlar.
Printable View
şuan televizyonda gösteriyor, inşallah sorunsuz atlatırsınız
Allah yardımcınız olsun, az önce şöyle birşey gördüm, biraz neşe gelsin konuya :)
Drifting during a news story! - YouTube
bahcede kesmek istedigim iki agac vardi artik yok :D , duruken bosa atip , ruzgarida arkadan alirsaniz 25km ye kadar itiyor araci , denedim oldu . :D birde bunu denicem #sandy I believe I can fly! - YouTube
Lower Manhattan i seller goturecekmis belkide goturuyordur su an :) Mustafacigim aman dikkat. Maddi kayip olmaz insallah .
abi bu ustteki post yazarken eve agac girdi , assagi yukari 5 metrelik bir agac kirildi ve dustu , neyseki bisi yok duvara cakmis , ev havaya uctu sandim nasil bi ses ciktiysa . manhattanin cogu yerini su basti bile , burda da deniz kenarinda olan heryeri neredeyse su basmis durumda . 65 70 mil ruzgarin hizi var
Hasss. cok gecms osLsn kardesim . Beachteki evimizin bahcesindeki birkac agac devrilmis . Baltimore dahada kotuye gidyor . Sokaklar bombos, ruzgar, yagmur....
elektrigimiz giderse kotu , en erken 6 gun diyor Lipa tamir icin . agaclarin devrilmesi normal aslinda , en genci 20 30 senelik , agacla atlatilir bence bu kasirga da , iste bizim evin etrafi cok agaclik :)
Bir oncekinde burada 10 gun elektrik alamaan yerler vadi . Insallah yine oyle birsey olmaz .
Allah kolaylık versin, en kolay şekilde atlatırsınız inşallah.
Allah yardımcınız olsun :S
allah kolaylık versin ,
Allah yardımcınız olsun abi..
ulan bende bugün 2 saat kesilen elektriğe sövmüştüm, utandım şimdi haa
bu periyodik doğal afetler sonucu can kaybı oluyormu ?
Kuba, Haiti ve Jamaika da toplam 65 kisi oldu . Amerika da simdilik can kayb yok .
Cok üzücü bi durum. kendinize dikkat edin oralarda abiler. Allah a emanet olun :(
Mustafa gecmis olsun insallah gitmez elektrik. Bizde internet kesildi anasini satiyim keske elektrik gitseydi. Hayir yani akuyu calmasalar fjfbhsa
Az once komsunun citlerii cikti yerinden agaclar saksilar ucusuyor henuz bizde de bir sey yok ama lower manhattan kotu durumda.