iPhone 5 eylülde geliyor
kötü haber; m.milliyet.com.tr
Printable View
iPhone 5 eylülde geliyor
kötü haber; m.milliyet.com.tr
iphone 3 çıktıktan 2 sene sonra almıştım sıfırını :D Bunu da öyle yaparım herhalde.. 4'ü almadan 5'i alırım :D
haber tamamen fasa fiso hiç aklın alıyormu ufak boyutta bi tel çıkaracağı millet 5" boyuta yaklaşmışken akıllı telefonlarda bende haberin asılsız olduğunu apple ın belli bi müşterisi olduğu için böyle bişeyin söz konusu olmadığını okudum gaztede
şuan 2 el iphone 2g bile 400 lira :D ucuzdan kastları hralde 2000--3000 arası bi rakam
sadce kılıfına 100 lira verdik :hehe: bide 2 tane aldık:hahaha:
edit- written by Ludacris
iphone nun 4 unu sevmezdım, 5 i cıksa onuda sevmiycem hatta bunlarin 3 unude sevmezdim :D telefon galaxy s 2 bence.
s2 bilmiyorumda o iğrenç galaxy S modelini nasıl kullanıyorlar anlamış değilim
resmen dışkı gibi arkadaşımda vardı 10 saniye dayana bildim arkadaşa verip elimi dezenfekte sabunla yıkadım hemen:D
Bi ip4-ip3-ip2-bb 9780-htc hd2-nokia 8850,n-gage kullanıcısı olarak samsungtan iğreniyorum ıııııııııııyk:cool:
Ludacris
İphone 3 cikmadanda bole videolar goruyorduk
star wars :D i5 alırsam darth sidiusun aramasını beklerim şahsen böle bi teknoloji sunulucaksa eğer jedi lık ve sith lik ele düşer walla :D
Bu telefonun var olduğuna hala mı inanan var.. 3D Studio diye bir şey duydunuz mu?
Başta konsept diyor ama her konsept bir gün aynısı olmasa bile üretilir.